SDM caută investitori privați pentru parcarea de la Bega

- Advertisement -

După ce municipalitatea a hotărât să treacă parcarea din spatele magazinului commercial Bega în administrația Societății Drumuri Municipale, reprezentanții SDM au anunțat printr-un comunicat de presă că organizează o selecţie de oferte pentru construirea unei parcări supraetajate. Astfel, SDM este interesată de partener-investitor pentru un contract de asociere in participaţiune. Colaborarea va duce la construirea si exploatarea în comun a unei parcări supraetajate în piaţa Foch Ferdinand, din spatele magazinului Bega.

Selecţia partenerului se va face în conformitate cu caietul de sarcini aprobat prin Hotârare de Consiliul Local nr. 173 / 15 aprilie 2014. SDM Timişoara va participa în asociere cu terenul pe care se va construi parcarea, deţinut în concesiune.

Potrivit edilului Nicolae Robu, pentru alegerea unui invesitor: „sunt instituite câteva criterii pe baza cărora se vor acorda punctaje și selecția va fi cât se poate de obiectivă, pe baza punctajului acumulat. Am considerat că este important să punem criterii de eligibilitate și criterii de departajare. Evident, criteriile de calificare vizează garantarea asigurării unui anumit număr de locuri, indiferent de formula de realizare a parcării, punerea la dispoziția SDM a unui anumit număr de locuri realizate care se poate traduce în cota parte din veniturile încasate, și tot criteriu obligatoriu – să se asigure ca prețurile nu depășesc valoarea medie a prețurilor practicate în zone centrale similare a trei orașe mai apropiate ca număr de locuitori din România, plus o specificație legată de o durată maximă. La departajare se vor acorda puncte pentru numărul total de locuri care vor fi realizate, pentru numărul de locuri care revin municipalității și pentru durata te timp în care se realizează proiectul. Îmi doresc ca în cel mai scurt timp să ajungem la o înțelegere cu proprietarii de garaje din parcul Brătianu, ca să diponibilizăm acea parcare și să contractăm și acolo un invesititor pentru a realiza o parcare supraterană”.

Ofertele sunt aşteptate la sediul SDM din Timișoara, Spl. N. Titulescu, nr. 10 până la data de 3 iunie 2014, ora 12,00. Deschiderea ofertelor se va produce în aceeaşi zi, la ora 14,00. Partenerul va fi selectat de o Comisie de negocieri numită prin Hotărâre a Consiliului Local al Municipiului Timisoara. Caietul de sarcini poate fi obtinut, în mod gratuit, de la Serviciul de Administrare Parcări al SDM. Persoana de contact este Ionel Ursu, şeful Serviciului. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la telefonul 0256-493393, faxul 0256-200059 şi adresa de e-mail contact@timpark.ro.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Şoferii care parchează în zonele rezidențiale şi nu au abonament, scapă de amenzi până în 22 aprilie!

Veşti bune pentru şoferii timişoreni! Serviciul Public pentru Administrarea...

STPT reia transportul cu vaporaşele pe Bega, din 1 martie!

Transportul public de pe Canalul Bega își reia activitatea...

Parcare noua, ”amenajata modern” in zona in care locuieste primarul Timisoarei

Primarul Timișoarei, liberalul Nicolae Robu, a anunțat că un...

Primarul Timisoarei: sondaj despre inchirierea locurilor de parcare din cartiere

Primarul Timișoarei, Nicolae robu, a creat un sondaj prin...

Nesimtirea se plateste, dar se inmulteste la Timisoara! Din pacate…

Direcția Poliția Locală Timișoara a anunțat că peste 2.000...

Radu Birlica, administrator special la Poli Timisoara: Gasirea unui investitor privat este obligatorie

Aflat în insolvență, clubul Poli Timișoara are, începând de...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img