Simona Traşcă, vedetă şi la “Fashion Friday Night” by Bahmu Atelier Timişoara FOTO, Vocea Timisului

După ce vineri seara a participat la lansarea cele mai noi colecţii a excentricului designer de bijuterii, timişoreanul Adrian Haiduc, denumită MGA- Must Go Alone, vedeta acesteia -Simona Traşcă- nu a putut sta departe şi de prietena ei Anka Staar.

Chiar dacă sexoasa blondă şi-a schimbat recent silicoanele, care îi provocau dureri, iar mai apoi şi-a operat nasul ca să poată respira mai uşor, toate acestea nu au oprit-o să vină la Timişoara pentru a fi alături de prietena ei Anka Staar la evenimentul “Fashion Friday Night” by Bahmu Atelier Timişoara.

La acelaşi eveniment si-a facut apariţia şi Ovidiu Danci, care, cu doar câteva ore înainte executa un excelent număr de balet, iar mai apoi defila pe tocuri uriaşe, electrizând audienţa în cadrul aceleiaşi colecţii semnate Haiduc.

Evenimentul “Fashion Friday Night” by Bahmu Atelier Timişoara a fost “susţinut” cu ajutorul manechinelor de la Agenţia Anka Staar, în timp ce de make-up s-a ocupat Oana Truică- Posh Studio, iar coafurile au fost asigurate de C. Valerica- Posh Studio.

Invitaţii speciali s-au plimbat cu o limuzină luxoasă, acolo unde s-a “înghesuit” să facă şi o sumedenie de poze, iar gazda evenimentului a fost clubul Insomnia din Capitala Banatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here