De marţi dimineaţă a început vânzarea tichetelor de acces la primul meci de la revenirea celor de la Poli Timişoara în Liga I. Astfel, pentru derby-ul de vineri seară, dintre Poli Timişoara şi Dinamo Bucureşti, s-au pus în vânzare 20.000 de bilete, dar organizatorii au pregătit o surpriză fanilor „familişti”.

Vineri, Poli Timişoara, redebutează pe prima scenă fotbalistică a ţării, tocmai împotriva rivalei Dinamo Bucureşti, în cadrul primei etape a Ligii I, sezonul 2013-2014. Biletele de acces la această partidă s-au pus în vânzare chiar astăzi.

Primele ore de vânzare au adus circa 500 de suporteri „curioşi” de partida de vineri, dar oficialii clubului speră ca arena Dan Păltinişanu să fie cât mai plină la primul meci din acest sezon, punând în vânzare, deocamdată, 20.000 de bilete.

Surpriza cea mare, pregătită de clubul bănăţean, constă în faptul că microbiştii care vin cu copiii la stadion, nu sunt nevoiţi să plătească două bilete, dacă cei mici nu depăşesc vârsta de 14 ani, pentru aceştia intrarea fiind liberă. Condiţia impusă de autorităţi pentru accesul liber al celor mici este ca aceştia să fie însoţiţi de un adult, şi să aibă carnetul de elev asupra lor.

Preţurile biletelor sunt:
– 10 lei la peluza SUD;
– 15 lei la tribunele I şi II;
– 25 de lei la tribuna 0.

O altă „surpriză” este aceea că oficialii au schimbat locaţiile în care bilete se pot achiziţiona. Noile locaţii unde se vor găsi tichetele sunt:
– Infocentru (situat pe strada Alba Iulia nr.2);
– Iulius Mall – (lânga intrarea la magazinul Auchan);
– Casa Tineretului (la parter);
– Stadionul „Dan Păltinişanu” – la fostul magazin de prezentare şi două casierii.

Pe de altă parte, continuă vânzarea POLIcard-urilor, în această săptămână, inclusiv în ziua jocului până la orele prânzului, la următoarele preţuri:
Peluza SUD:
– 100 lei/abonament – pentru întregul sezon:
– 70 lei/abonament – tur sau retur.
Tribunele I şi II:
– 150 lei/abonament – pentru întregul sezon;
– 100 lei/abonament – tur sau retur.
La Tribuna 0:
– 300 de lei/abonament – pentru întregul sezon;
– 200 de lei/abonament – tur sau retur.
Lojă:
– 400 lei/abonament – pentru întregul sezon.
V.I.P:
– 500 lei/abonament – pentru întregul sezon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.