Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăUn nou motiv de supărare pentru Robu: o colegă din PNL aproape...

Un nou motiv de supărare pentru Robu: o colegă din PNL aproape că l-a luat în braţe şi apoi l-a bârfit!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Pacea şi liniştea domnesc în filiala de Timiş a PNL – aşa sună asigurarea dată de Alina Gorghiu, senator de Timiş şi fost lider la nivel naţional al formaţiunii. Însă, primarul Nicolae Robu, desemnat preşedinte interimar al PNL Timiş imediat după demisia transmisă la nivel central în luna decembrie, spune că în PNL mai domnesc şi făţărnicia şi liguşirea. La cine se referă primarul Timişoarei puteţi citi în rândurile de mai jos.

„Cine are pretenţii de unanimitate înseamnă că nu este ancorat în realităţi şi mai ales la PNL nu discutăm despre aşa ceva, nu avem pretenţii şi nici nu se pune problema de a aspira la unanimităţi. De exemplu în biroul politic local, luni aţi aflat fără implicarea mea de niciun fel şi am înţeles că nici Dan Diaconu nu a fost implicat cineva s-a ridicat şi a spus da de ce procedăm noi aşa. Îi dăm un vot de încredere – nici nu era nevoie, dar a fost un test apropo de încredere pentru domnul preşedinte Robu şi a fost unanimitate. Or fi unii membrii BPN care au discutat între ei şi nu au participat, poate ştiau că urmează acest vot, poate au discutat între ei, nici nu cunosc detalii. Poate unii chiar dacă în sinea lor nu mă iubesc au ridicat mâna. Eu v-am spus că nu cred în unanimităţi, dar rezultatul votului de acolo a fost unanim pentru încredere. Eu nu cred în unanimităţi. Eu v-am mai spus, dacă am un gust amar în am din conduitele pline de ipocrizie, din acţiunile subterane. Eu accept să mă înfrunte oricine direct, deschis cu critici, cu păreri diferite de ale mele, este firesc să se întâmple aşa, dar când văd că se lucrează ocult, mârşav, când văd că eu intru în sală şi o colegă vine şi, zâmbind cu gura până la urechi, aproape că mă îmbrăţişează şi dupa aceea vorbeşte în nişte termeni despre mine, nu mai pot. Am dat un exemplu, dar sunt multe situaţii din acestea care pe un om cu o structură mai rece îl lasă indiferent, dar pe un om cu o structură sensibilă cum sunt eu îl afectează. Eu nu am nicio miză pentru funcţii astea. Le-am făcut pentru un plus pentru partid şi aritmetica dovedeşte că am adus”, a declarat Robu. Edilul a conchis că este încă indecis cu privire la posibiliatea unei candidaturi pentru a deveni din nou şef la PNL Timiş. Un lucru este însă cert: primarul din Sânnicolau Mare, Dănuţ Groza, este o piedică din ce în ce mai mică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Reevaluare tovărășească! Cum a ajuns PSD de la ”dușman” la ”adversar”, după trântirea moțiunii de cenzură

De departe, în ultimele două luni, cea mai mare activistă politică, atât în războiul...

PNL și Pro România, în asentimentul celor de la PSD! Nimeni nu este de acord cu majorarea taxelor și impozitelor la Timișoara!

Administrația Fritz propune majorarea taxelor și impozitelor locale începând din 2022. Social democrații timișoreni...

Circul de stat! Deputatul liberal Ben Oni Ardelean forțează refacerea USL și cere demiterea de urgență a ministrului Vlad Voiculescu

Pentru cine pricepe jocul politic, se vede de la o poștă că ieșirea publică,...