ÎMPREUNĂ NE FACEM AUZIȚI! De la acest îndemn a prins contur acest proiect intitulat VOCEA TIMIȘULUI.

Echipa noastră este formată din jurnaliști tineri, unii doar cu sufletul tânăr, dar experimentați, ce doresc să facă din această publicație una de referință pentru mediul online timișean.
Nu este ușor, deoarece concurența este acerbă, însă noi, VOCEA TIMISULUI, avem un mare avantaj. VREM ȘI PUTEM!

Ne adresăm în general persoanelor cu vârsta peste 18 ani, oameni ancorați în realitățile social-economice și politice ale județului.

Pentru că știm cât de exigent este bănățeanul când vine vorba de informație, VOCEA TIMISULUI vine cu un proiect complet și complex, care sperăm să fie pe placul tuturor.

Ca orice publicație care se respectă una din rubricile de bază ale siteului este cea destinată ŞTIRILOR.

Cititorii noștri vor găsi zilnic pe site cele mai noi informații din toate domeniile de activitate plecând de la administrație și politică și ajungând până la sport sau viața agitată de noapte a Timișoarei și a celorlalte localități din Timiș.

Nici sănătatea, cultura, economia, agricultura sau evenimentele petrecute în județ sau la nivel național, care ne influențează viața, nu vor fi ocolite, echipa VOCEA TIMIȘULUI promițând publicului că va informa prompt și echidistant.

Dar, pe lângă știrile cotidiene, am remarcat că în mediul online timișean lipsesc, sau poate sunt mai putin exploatate alte ramuri ale jurnalismului.

De aceea noi venim cu o provocare în fața dumneavoastră, sa vă alăturați nouă și să faceți din rubrica VOCEA STRĂZII, cea mai citită secțiune a site-ului de către autorități.

Dacă vreți VOCEA STRĂZII este locul unde problema,solicitarea sau nemulțumirile dumneavoastră vor ajunge la urechile care trebuie, pentru că ÎMPREUNĂ NE FACEM AUZIȚI!

Secțiunea INTERVIU vă aduce faţă în faţă cu persoane și personalități care au ceva de spus. Aici vom încerca să transpunem într-un dialog cu intervievatul câteva puncte de reper ale vieții și carierei, scopul nostru fiind acela de a apropia publicul nostru de oamenii care au ceva se spus și de valorile județului.

Şi pentru că vorbeam de valori, la rubrica VALORI LOCALE, vom încerca, pe cât posibil să trecem în revistă numele mari și mai puțin mari ale Timișului, care azi sunt, fie uitate, fie umbrite de nonvalori.

Concret, aici vom regăsi informații, opere și de ce nu, când e posibil și discuții cu valorile județului, indiferent de domeniul de activitate sau vârstă.

Una din rubricile pe care o dorim de succes este cea de PAMFLET. Pentru că românul s-a născut poet și știe pe lângă fotbal și politică să facă haz de necaz.

Sperăm ca protagoniștii pamfletului să ia ca atare această rubrică și să nu ne trezim cu reclamații, sau mai rău cu anumite dușmănii.

Repetăm, prin rubrica PAMFLET nu dorim decât să aducem un zâmbet pe chipurile cititorilor, iar asemănările cu persoanele reale sunt pur întâmplătoare.

SFATUL MEDICULUI este una din rubricile de suflet, unde sperăm să vă oferim cu ajutorul specialiștilor remedii pentru trup.

De suflet se va îngriji DOCTORUL DE SUFLETE În secțiunea UTILE veți găsi informațiile care vă pot fi de folos pentru a ajunge la o instituție sau de ce nu la o locație din județ.

Rubrica se va completa constant în funcție de solicitările dumneavoastră.

Şi pentru că trebuie să ne și relaxăm, VOCEA TIMISULUI vă propune o secțiune de TIMP LIBER, unde puteți să va inspirați pentru pregătirea mesei, sau de ce nu să alegeți filmul de vizionat înainte de culcare și să râdeți cu poftă citind bancul zilei.

De asemenea pentru cei mai energici avem pregătită rubrica PARTY, unde veți fi puși la curent cu cele mai tari petreceri din oraș și de ce nu cu locurile unde se mănâncă bine sau alte locații de petrecere a timpului liber.

Acum că am trecut în revistă conținutul ziarului nostru, ne simțim datori să facem câteva precizări. Dincolo de simpatiile politice ale fiecăruia dintre membrii echipei -diferite!- VOCEA TIMISULUI va fi devotat informării corecte și la timp a cititorilor, fără manipularea știrilor, pentru o justă apreciere a vieții politice, economice și sociale locale și naționale. 

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

VOCEA TIMISULUI SUNTEȚI VOI ȘI DOAR ÎMPREUNĂ NE FACEM AUZIȚI!