Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Primul meci in Antalya, prima victorie pentru Poli

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

pozaACS Poli Timişoara a ajuns miercuri în cantonamentul din Turcia, iar azi a şi jucat primul meci amical. Adversara, o echipă din eşalonul secund din campionatul turc a cedat greu în faţa redutei alb-negre, Silviu Bălace fiind singurul jucător care a reuşit să înscrie în acest meci, Eyupspor – ACS Poli Timişoara, 0-1.

Aflaţi în primul cantonament de la „uneltirea” echipei, în vara lui 2012, ACS Poli Timişoara nu se face de râs nici în meciurile internaţionale, chiar dacă acestea sunt deocamdată doar amicale.
Ajunşi în cantonamentul din regiunea Turcă Antalya, elevii lui Velcea nu au avut timp de prea multe, la numai o zi după stabilirea „cartierului general” la Titanic Beach Resort, fiind programat primul meci amical.

Adversarul de azi a fost o echipă ce evoluează în liga a II-a turcă, Eyupspor, o echipă pe care Poli a reuşit să o învingă abia în minutul 77, cânn veteranul Silviu Bălace a reuşit să înscrie singurul gol al partidei.

Formaţia aliniată de Velcea la start a fost: Kirev, Nohai, Petrovic, Şeroni, Marovic, Goge, Petre, Trandu, Nanu, Boldeaşi Dina. După pauză, au intrat tiţi ceilalţi jucători din lot.

În cursul zilei de vineri se va anunţa întregul program al amicalelor pe care Poli le va juca în Turcia, până pe 8 februarie, perioadă pe care „poliştii” o vor petrece în cantonamentul din Turcia.
foto: acspoli.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore