pozaACS Poli Timişoara a ajuns miercuri în cantonamentul din Turcia, iar azi a şi jucat primul meci amical. Adversara, o echipă din eşalonul secund din campionatul turc a cedat greu în faţa redutei alb-negre, Silviu Bălace fiind singurul jucător care a reuşit să înscrie în acest meci, Eyupspor – ACS Poli Timişoara, 0-1.

Aflaţi în primul cantonament de la „uneltirea” echipei, în vara lui 2012, ACS Poli Timişoara nu se face de râs nici în meciurile internaţionale, chiar dacă acestea sunt deocamdată doar amicale.
Ajunşi în cantonamentul din regiunea Turcă Antalya, elevii lui Velcea nu au avut timp de prea multe, la numai o zi după stabilirea „cartierului general” la Titanic Beach Resort, fiind programat primul meci amical.

Adversarul de azi a fost o echipă ce evoluează în liga a II-a turcă, Eyupspor, o echipă pe care Poli a reuşit să o învingă abia în minutul 77, cânn veteranul Silviu Bălace a reuşit să înscrie singurul gol al partidei.

Formaţia aliniată de Velcea la start a fost: Kirev, Nohai, Petrovic, Şeroni, Marovic, Goge, Petre, Trandu, Nanu, Boldeaşi Dina. După pauză, au intrat tiţi ceilalţi jucători din lot.

În cursul zilei de vineri se va anunţa întregul program al amicalelor pe care Poli le va juca în Turcia, până pe 8 februarie, perioadă pe care „poliştii” o vor petrece în cantonamentul din Turcia.
foto: acspoli.ro

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!