Accident de circulație în această după-masă, în jurul orei 17:30, la intersecția străzilor Popa Şapcă cu Take Ionescu. O tânără de 29 de ani, pieton, a ajuns la spital după ce a fost lovită de şoferul unui BMW.

Șoferul, un tânăr israelian, care circula pe bulevardul Take Ionescu, dinspre sediul IPJ Timiș, înspre Punctele Cardinale, a forțat semaforul și a trecut pe roșu. A lovit în plin un autoturism Hyundai, la volanul căreia se afla o femeie şi circula regulamentar pe culoarea verde a semaforului. Impactul a fost puternic iar mașina șoferului vinovat a ricoșat pe trecerea de pietoni acolo unde o tânără de 29 de ani traversa strada regulamentar. BMW-ul scăpat de sub control s-a oprit pe spațiul verde dintre sensurile de mers, între rondurile cu flori.

Tânăra accidentată a fost preluată de o Ambulanţă şi dusă de urgenţă la Spitalul Clinic Municipal. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. Şoferul vinovat a rămas fără permisul de conducere, şi i-a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.