ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Doi tineri au ajuns la spital după ce au fost loviţi de un autoturism pe trecerea de pietoni

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Doi tineri, un băiat și o fată, în vârstă de 21 şi 22 de ani, au ajuns la spital după ce au fost loviți de un șofer neatent, în timp ce traversau strada regulamentar, pe trecerea de pietoni.

Accidentul s-a produs marţi seară, la intersecția Bulevardului Republicii cu Regele Ferdinand. Cei doi tineri au vrut să treacă strada spre Spitalul de Copii, pe trecerea de pietoni, respectând culoarea verde a semaforului.
Un tânăr în vârstă de 21 de ani, aflat la volanul unui autoturism Audi, le-a declarat poliţiştilor că nu i-a observat pe cei doi.
În urma accidentului, fata și băiatul au fost transportați la spital, iar șoferului neatent i-a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare din culpă şi a rămas fără permisul de conducere.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore