AcasăStiriLiniile metropolitane M36 si M46 isi modifica orarul pentru elevii din Sanmihaiu...

Liniile metropolitane M36 si M46 isi modifica orarul pentru elevii din Sanmihaiu Roman si Sag

Societatea de Transport Public Timişoara (STPT) şi primăriile comunelor Sânmihaiu Român şi Şag vin în întâmpinarea elevilor care folosesc liniile metropolitane de autobuz M36 şi M46 pentru a se deplasa spre şcolile de pe raza municipiului Timişoara.

STPT anunță că, începând de luni, 9 septembrie 2019, traseul şi graficul liniilor metropolitane de transport în comun vor suferi modificări importante.

Traseul liniei M36, pentru cursa cu plecare la ora 06:40 din Sânmihaiu German, va fi prelungit până în Piaţa Mocioni(Sinaia), cu sosire în staţia “Piaţa Mocioni/Sinaia” la ora 07:21. Pentru a transporta elevii spre localităţiile Utvin, Sânmihaiu Român şi Sânmihaiu German, linia M36 va avea o cursa cu plecare din Piaţa Mocioni (Sinaia) la ora 14:40, cu sosire la Sânmihaiu German (capăt de linie) la ora 15:21.

Traseul liniei M46, pentru cursa cu plecare la ora 07:00 din Şag, va fi prelungit până în Piaţa Mocioni (Sinaia), cu sosire în staţia “Piaţa Mocioni/Sinaia” la ora 07:37. Pentru returul spre localitatea Şag, linia M36 va avea o cursă cu plecare din Piaţa Mocioni (Sinaia) la ora 14:05, cu sosire la Şag (capăt de linie) la ora 14:40.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente