Impozite scăzute pentru românii cu salarii mici

0
1058

Premierul Victor Ponta a declarat, referindu-se la programul de guvernare pe care îl va propune USL, că în 2012-2016 cotele diferenţiate pentru cei cu venituri foarte mici pot scădea până la 8% şi 12%, cota principală rămânând însă 16%. „Cotele diferenţiate în perioada 2012-2016 pentru cei cu venituri foarte mici pot scădea până la 8 şi 12%, însă cota principală rămâne 16%”, a spus Ponta.

Întrebat dacă măsura aplicării TVA de 9% la alimente va fi inclusă în programul de guvernare, Ponta a răspuns afirmativ, el precizând că impactul bugetar al acestei măsuri trebuie negociat cu partenerii financiari internaţionali.

„Da, dar, după cum ştiţi, în proiectul de buget pe 2013 impactul bugetar al acestei măsuri trebuie prezentat foarte clar şi trebuie negociat cu partenerii noştri internaţionali”, a spus Ponta.

O.T.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.