Începe o nouă acţiune de deratizare la Timişoara! Va avea loc în perioada 1-15 martie

- Advertisement -
Primăria Timişoara anunță că în perioada 1 – 15 martie, se va desfășura o nouă acțiune de deratizare pe domeniul public.

Firma care va face aceste lucrări este Coral Impex SRL, cu care Primăria are contract.

Produsele folosite sunt Agrorat Pellet şi Colbrom Pastă pentru combaterea rozătoarelor. Substanţele sunt avizate de Comisia Națională pentru Produse Biocide din cadrul Ministerului Sănătății.

Personalul implicat în efectuarea lucrărilor este calificat și autorizat în conformitate cu legislația în vigoare, fiind dotat cu echipament de protecție corespunzător.

Pentru ca tratamentele să aibă o eficienţă ridicată, reprezentanţii Primăriei fac apel la cetăţenii orașului să sprijine această acțiune și să adopte măsuri urgente în privința curăţeniei în propriile gospodării pentru combaterea rozătoarelor. Cei care nu se conformează riscă amenzi cuprinse între 500 şi 1.000 lei pentru persoanele fizice şi de la 1.000 lei la 2.500 lei pentru persoanele juridice.

Rugăm cetățenii să procedeze la salubrizarea și igienizarea spațiilor proprii de depozitare a deșeurilor menajere, interioare și exterioare clădirilor. Atragem atenția timișorenilor asupra faptului că sunt interzise golirea, deteriorarea sau sustragerea staţiilor destinate plasării momelilor, amplasate de către operatorul serviciilor de deratizare pe domeniul public”, transmit reprezentanţii Primăriei Timişoara.

În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, perioada de desfășurare a acestei acțiuni va fi extinsă.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare