Invitaţie la Piaţa Lucrurilor Libere

0
950

În data de 24 noimebrie, timişorenii sunt invitaţi la a doua ediţie a „Pieţei Lucrurilor Libere”.

Evenimentul se desfăşoară cu ocazia” Zilei Internaţionale Fără Cumparaturi” şi va avea loc de la ora 10:00 pe strada Mărăşti, în partea dinspre Parcul Botanic.

O piață a lucrurilor libere e un loc în care fiecare contribuie cu lucruri încă folositoare și în stare bună, cu idei, meșteșuguri, zâmbete, talent, prietenie, bucurie, discuții și multe altele; lucruri pentru care noi, ca și comunitate, ne putem întâlni pentru a le împărtăși.

La eveniment obiectele expuse vor fi gratuite, fară bani şi fără schimb, iar un lucru important il constituie şi faptul că se vor oferii şi servicii gratuite, nu doar obiecte.

Cei care doresc să participe cu obiecte trebuie să fie resposabili pentru obiectele pe care le aduc, să-şi creeze propriul stand, să-şi facă o reclamă şi să păstreze curăţenia.

De asemenea, cei care vor sa dea o mână de ajutor evenimentului, pot veni cu prajituri, ceai sau pot ajuta la organizare.

În caz de vreme rea, activitatea va avea loc în Cuib (D’Arte).

Alina Marghescu

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.