Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Invitaţie la Piaţa Lucrurilor Libere

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă
Invitaţie la Piaţa Lucrurilor Libere 1

În data de 24 noimebrie, timişorenii sunt invitaţi la a doua ediţie a „Pieţei Lucrurilor Libere”.

Evenimentul se desfăşoară cu ocazia” Zilei Internaţionale Fără Cumparaturi” şi va avea loc de la ora 10:00 pe strada Mărăşti, în partea dinspre Parcul Botanic.

O piață a lucrurilor libere e un loc în care fiecare contribuie cu lucruri încă folositoare și în stare bună, cu idei, meșteșuguri, zâmbete, talent, prietenie, bucurie, discuții și multe altele; lucruri pentru care noi, ca și comunitate, ne putem întâlni pentru a le împărtăși.

La eveniment obiectele expuse vor fi gratuite, fară bani şi fără schimb, iar un lucru important il constituie şi faptul că se vor oferii şi servicii gratuite, nu doar obiecte.

Cei care doresc să participe cu obiecte trebuie să fie resposabili pentru obiectele pe care le aduc, să-şi creeze propriul stand, să-şi facă o reclamă şi să păstreze curăţenia.

De asemenea, cei care vor sa dea o mână de ajutor evenimentului, pot veni cu prajituri, ceai sau pot ajuta la organizare.

În caz de vreme rea, activitatea va avea loc în Cuib (D’Arte).

Alina Marghescu

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare