Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

OPINIE. ATENȚIE pofticioși! Danone a lansat un nou tip de desert. Danette cu cremă de zahăr ars și… șuruburi

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

 

Atenție, acest text conține cuvinte și expresii care pot provoca stări nu tocmai plăcute celor mai slabi de ”stomac”. Dacă unii găsesc șoareci și șobolani prin pâine, sau bucăți de lemn în mijlocul cozonacului cumpărat de la magazin, alții găsesc… șuruburi.

Cu poftă de ”ceva dulce” și profitând de existența în frigider a unui astfel de ”desert” – Danette cu cremă de zahăr ars, îl desfac și-l răstorn pe farfurie exact ca-n reclamă. Diferența a fost că în momentul în care acesta a ”ajuns” în farfurie s-a auzit și un sunet nu tocmai potrivit pentru ceva ”moale” care se prelinge. Uitându-mă puțin mai atent să văd despre ce e vorba constat cu stupoare că din ”forma” căzută pe farfurie ”iese” ceva de altă culoare, ceva străin de desertul meu. Așa cum se poate distinge din imagini era vorba despre un ”șurub” și nu de unul oarecare. Am pus și o ruletă pe lângă el din curiozitate și am constatat cu indignare că metalul prezent în desertul meu are nu mai puțin de 4 cm (PATRU CENTIMETRI, UN ȘURUB DE PATRU CENTIMETRI!!!), fapt ce, trebuie să recunosc, că mi-a provocat o oarecare scârbă.

Desertul meu zace și acum pe masa din bucătărie deoarece stupefacția nu a trecut încă… . Să anunț Oficiul pentru Protecția Consumatorului??? Nu prea are rost, deoarece, dacă vor fi luați la întrebări de oficialități, cei de la Danone vor spune că am pus eu șurubul acolo, după cele mai mari probabilități. Eu cum să demonstrez incompetenților că șurubul era acolo încă de la stadiul de pahar sigilat? Că doar nu era să scanez paharul cu un detector de metale sau să-i fi făcut vreo radiografie sau RMN!!! Așa că lansez o ”invitație”…

STIMABILI REPREZENTANȚI DANONE! DACĂ V-AȚI PIERDUT ACEST ȘURUB DINTR-O SCULĂ DE MIXARE A COMPOZIȚIEI DESERTULUI CU PRICINA, SAU DE LA ALTE ASTFEL DE UTILAJE, SPECIFICAȚI O ADRESĂ ȘI MODALITATEA PRIN CARE VREȚI SĂ VI-L RETURNEZ (PROMIT SĂ ÎL TRIMIT ȘI PRIN CURIER RAPID, PE CHELTUIALA VOASTRĂ, DESIGUR), ÎN CAZ CĂ MAI AVEȚI NEVOIE DE EL!

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare