Răzvan-Began-la-Poli

Clubul Poli Timișoara testează un portar în vârstă de 22 de ani, venit de la prim-divizionara FC Hermannstadt. Alb-violeții au ajuns la un acord cu Cosmin Bîrnoi și David Pop, care au acceptat diminuarea salariilor.

Aflată într-o situație deloc favorabilă în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara are nevoie de întăriri consistente pentru a reuși obiectivul impus de noul staff sportiv: evitarea retrogradăii, în condițiile de insolvență în care a ajuns clubul.

Astfel, în speranța reducerilor masive de cheltuieli, noul antrenor al bănățenilor a solicitat ca toți fotbaliștii să aibă salarii ”aferente” situației dificile în care se află ”Poli”, iar ca urmare a acestor ”reguli”, titularul de drept al buturilor alb-violeților, Mădălin Smaranda a fost trecut ”pe linie moartă” datorită faptului că nu a acceptat diminuarea salarială propusă. După acest episod, Poli a rămas cu un singur portar în lot, tânărul Mario Contra, urmând să mai fie adus cel puțin un goalkeeper. Săptămâna trecută a fost adus Nedelcovici, un portar aflat în lotul celor de la Astra Ploiești (Liga I)care a dezamăgit crunt în ”amicalul” de sâmbătă cu Fortuna Becicherecu Mic (lider în Divizia D – Timiș), câștigat de Poli cu scorl de 3-2. După meci, Nedelcovici a fost anunțat că se poate întoarce la echipa sa, pentru ca astăzi, clubul timișorean să anunțe că are un nou portar ”pe țeavă”. ”Începând de astăzi, la antrenamentele echipei noastre participă portarul Răzvan Began (născut 12 august 1996). El a evoluat ultima dată la FC Hermannstadt, o decizie în privința lui urmând a se lua zilele următoare”, anunță reprezentanții clubului bănățean.

Poli Timișoara, care se poate lăuda cu faptul că este continuatoarea de drept (din punct de vedere juridic) a echipei istorice Politehnica Timișoara, anunță că a au ajuns la un acord și cu Cosmin Bîrnoi și David Pop, cei doi acceptând astăzi noile condiții contractuale propuse de club.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here