Poli Timisoara testeaza un portar din Liga I. Doi tineri din lot continua la club, cu salarii diminuate

- Advertisement -

Clubul Poli Timișoara testează un portar în vârstă de 22 de ani, venit de la prim-divizionara FC Hermannstadt. Alb-violeții au ajuns la un acord cu Cosmin Bîrnoi și David Pop, care au acceptat diminuarea salariilor.

Aflată într-o situație deloc favorabilă în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara are nevoie de întăriri consistente pentru a reuși obiectivul impus de noul staff sportiv: evitarea retrogradăii, în condițiile de insolvență în care a ajuns clubul.

Astfel, în speranța reducerilor masive de cheltuieli, noul antrenor al bănățenilor a solicitat ca toți fotbaliștii să aibă salarii ”aferente” situației dificile în care se află ”Poli”, iar ca urmare a acestor ”reguli”, titularul de drept al buturilor alb-violeților, Mădălin Smaranda a fost trecut ”pe linie moartă” datorită faptului că nu a acceptat diminuarea salarială propusă. După acest episod, Poli a rămas cu un singur portar în lot, tânărul Mario Contra, urmând să mai fie adus cel puțin un goalkeeper. Săptămâna trecută a fost adus Nedelcovici, un portar aflat în lotul celor de la Astra Ploiești (Liga I)care a dezamăgit crunt în ”amicalul” de sâmbătă cu Fortuna Becicherecu Mic (lider în Divizia D – Timiș), câștigat de Poli cu scorl de 3-2. După meci, Nedelcovici a fost anunțat că se poate întoarce la echipa sa, pentru ca astăzi, clubul timișorean să anunțe că are un nou portar ”pe țeavă”. ”Începând de astăzi, la antrenamentele echipei noastre participă portarul Răzvan Began (născut 12 august 1996). El a evoluat ultima dată la FC Hermannstadt, o decizie în privința lui urmând a se lua zilele următoare”, anunță reprezentanții clubului bănățean.

Poli Timișoara, care se poate lăuda cu faptul că este continuatoarea de drept (din punct de vedere juridic) a echipei istorice Politehnica Timișoara, anunță că a au ajuns la un acord și cu Cosmin Bîrnoi și David Pop, cei doi acceptând astăzi noile condiții contractuale propuse de club.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență,...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara...

Poli Timisoara si-a luat mijlocas ofensiv de nationala! Doi veterani au parasit echipa

Doi dintre vechii componenți ai clubului de fotbal Poli...

Poli Timisoara: sase meciuri amicale programate inainte de reluarea sezonului

Clubul de fotbal Poli Timișoara are programate șase jocuri...

Alexandru Pelici isi începe aventura la Ripensia Timisoara. Mult mai repede decat era programat

Noul antrenor principal al Ripensiei Timișoara, Alexandru Pelici, își...

Poli Timisoara isi pastreaza antrenorul ”demis” si scumpeste pretul biletelor pentru meciul cu ASU

Divizionara secundă de fotbal, Poli Timișoara, a anunțat, astăzi,...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img