Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

THE BOURNE LEGACY-FILMUL ZILEI – 6 septembrie

Arhitectul poveştii din spatele seriei Bourne, Tony Gilroy, preia regia următorului capitol din franciza  de spionaj care a avut un succes enorm şi a strâns încasări de aproape 1 miliard de dolari pe plan  internaţional: MOŞTENIREA LUI BOURNE. Scenaristul-regizor  dezvoltă universul creat de scriitorul Robert Ludlum cu o  poveste originală care ne face cunoştinţă cu un nou erou  (Jeremy Renner), a cărui supravieţuire este pusă în pericol  de evenimentele din primele trei filme din serie.

În MOŞTENIREA LUI BOURNE, lui Jeremy Renner i se alătură nou-veniţii  Rachel Weisz, Edward Norton, Stacy Keach şi Oscar Isaac, în timp ce veteranii francizei, Albert Finney, Joan Allen, David Strathairn şi  Scott Glenn îşi reiau rolurile din primele trei filme ale seriei.

Cu doisprezece ani în urmă publicul din toată lumea a făcut cunoştinţă cu  Bourne, când a fost scos inconştient din apele Mediteranei. De-a lungul a trei filme spectatorii au urmărit aventurile lui şi i-au  descoperit bidentitatea. I-au văzut pe supervizorii lui de la CIA punând în mişcare o vânătoare de oameni impresionantă. Au aflat despre programul Treadstone şi despre abilităţile speciale ale lui Bourne, iar la finalul trilogiei au avut impresia că povestea era terminată. MOŞTENIREA LUI BOURNE trage cortina pentru a dezvălui o intrigă şi mai sumbră în care un nou erou trebuie să se lupte pentru a rămâne în viaţă când programul lui devine brusc o ameninţare scăpată de sub control.

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore