Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un nou adăpost a fost amenajat pentru oamenii străzii

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Începând de astăUn nou adăpost a fost amenajat pentru oamenii străzii 1zi, 5.12.2012, oamenii străzii au un nou adăpost pentru perioada iernii.

Compartimentul  Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Municipiului Timişoara a amenajat punctul termic al SC.Colterm.S.A , situat pe strada Învăţătorului nr.8, pentru a asigura oamenilor străzii un adăpost pe timp de iarnă.

Adăpostul are 34 de paturi disponibile şi  funcţionează între orele 17:00- 08.00.

Pe lângă adăpost, oamenii străzii vor primi sandwichu-uri  şi ceai, oferite de către Cantina de Ajutor Social.

Pe lângă această locaţie, funcţionează încă două adăposturi de noapte în cadrul Federaţiei Caritas prin Azilul de Noapte situat pe strada Brâncoveanu nr. 50 şi Fundaţia Timişoara 89 situat pe splaiul Nicolae Titulescu nr. 2 din municipiul Timişoara.

 

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare