Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocial500 de vitezomani AMENDAȚI DRASTIC de polițiștii din Timiș, în weekend. Câte...

500 de vitezomani AMENDAȚI DRASTIC de polițiștii din Timiș, în weekend. Câte permise au reținut pentru suspendare

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Pe raza județului Timiș, poliţiştii rutieri, sprijiniţi de cei de la ordine publică, au acţionat în perioada 19 – 21 martie 2015. Au fost monitorizate, cu prioritate, sectoarele de drumuri cu valori ridicate de trafic, fiind folosite, zilnic, toate aparatele de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, amplasate în ”cascadă”, iar șoferii care ”o calcă” le-au picat rând oe rând în ”plasă”.

Poliţiştii au întocmit 7 dosare penale şi au aplicat în total 739 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 476 pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi 71 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. De asemenea, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 41 de permise de conducere, dintre care 17 pentru depăşiri neregulamentare şi 7 pentru depăşirea limitelor legale de viteză.

Au fost retrase şi 12 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare