ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Accident grav la 18 km. de Timișoara, între localitățile Remetea Mare și Izvin

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Un grav accident de circulaţie s-a produs luni seară, în jurul orei 19:30 pe drumul european E70,între localităţile Remetea Mare şi Izvin.
O femeie din Bucureşti M. Victoria, de 64 de ani, s-a angajat într-o depăşire periculoasă, pe o porţiune de drum marcată cu linie continuă şi a intrat frontal într-o Dacie Logan ce circula regulamentar dinspre Izvin spre Timişoara. În urma impactului şoferiţa care a provocat accidentul, a ajuns cu maşina în câmp şi a luat foc.

La faţa locului au sosit imediat maşinile de pompieri şi ambulanţele care au preluat imediat răniţii. Femeia care a provocat accidentul s-a ales cu răni mai grave şi a fost transportată de urgenţă la spital.

Cei doi pasageri din Dacia Logan au suferit răni uşoare şi au fost îngrijiţi de medici la faţa locului, după care au fost transportaţi la spital pentru un control medical mai amănunţit. În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore