Antenele de la sârbi şi unguri vor fi doar o amintire pentru timişoreni

0
910

Nicolae Robu vrea să scape de antenele cu care timişorenii prindeau posturile de televiziune din Ungaria şi Serbia.

Pe vremea comunismului, aceste antene erau foarte utile şi importante pentru timişoreni, deoarece acestea reprezentau legătura lor cu Occidentul.

Având în vedere că suntem în anul 2012, primarul Timişoarei doreşte să renunţe la ele, considerând că urâţesc oraşul : “Este surprinzator că şi după 23 de ani de la Revoluţie, în Timişoara încă mai vedem pe clădiri antene TV pentru sârbi. Este ridicol, pentru că acestea sunt în zonă centrală, tocmai în Piaţa Victoriei. Poliţia Locală va face notificări proprietarilor clădirilor pe care sunt antene şi aceştia vor trebui să le dea jos”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul doreşte să renunţe si  la statia de măsurare a parametrilor aerului din Piaţa Libertăţii: „Mă oripilează acea constructţe. Nu înteleg ce au gândit cei care şi-au dat acordul ca acel container să fie amplasat acolo. E total deplasat ca într-una din cele mai emblematice pieţe din Timişoara să avem o asemenea construcţie”, a spus primarul Timişoarei. 

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.