ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Antenele de la sârbi şi unguri vor fi doar o amintire pentru timişoreni

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nicolae Robu vrea să scape de antenele cu care timişorenii prindeau posturile de televiziune din Ungaria şi Serbia.

Pe vremea comunismului, aceste antene erau foarte utile şi importante pentru timişoreni, deoarece acestea reprezentau legătura lor cu Occidentul.

Având în vedere că suntem în anul 2012, primarul Timişoarei doreşte să renunţe la ele, considerând că urâţesc oraşul : “Este surprinzator că şi după 23 de ani de la Revoluţie, în Timişoara încă mai vedem pe clădiri antene TV pentru sârbi. Este ridicol, pentru că acestea sunt în zonă centrală, tocmai în Piaţa Victoriei. Poliţia Locală va face notificări proprietarilor clădirilor pe care sunt antene şi aceştia vor trebui să le dea jos”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul doreşte să renunţe si  la statia de măsurare a parametrilor aerului din Piaţa Libertăţii: „Mă oripilează acea constructţe. Nu înteleg ce au gândit cei care şi-au dat acordul ca acel container să fie amplasat acolo. E total deplasat ca într-una din cele mai emblematice pieţe din Timişoara să avem o asemenea construcţie”, a spus primarul Timişoarei. 

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore