Reacţii la finalul unei lecţii de baschet. Jovanovic: Am transmis un mesaj Europei

- Advertisement -

Antrenorul BC Timişoara, Srdjan Jovanovic, s-a declarat mulţumit de jocul prestat de echipa sa, tehnicianul bănăţenilor dorind în mod deosebit să pună „în gardă” Europa cu privire la faptul că alb-violeţii din Timişoara joacă un baschet bun, iar adversarii să se teamă când vin pe Bega.

Deşi au ratat mult şi au pierdut la zece puncte diferenţă, „Leii din Banat”, prin vocea antrenorului lor, se declară mulţumiţi de jocul echipei, care a fost, ce-i drept, unul foarte frumos.

După BC Timişoara – EWE Baskets Oldenburg, scor 66-76, Srdjan Jovanovic, antrenorul alb-violeţilor, şi-a felicitat elevii pentru jocul prestat. „Cred că am făcut un joc foarte bun. Am jucat destul de tare, ne-am apărat bine şi, chiar dacă am pierdut la o diferenţă de 10 puncte, cred că diferenţa de pe tabelă nu e sinonimă cu ce a fost în teren. Am jucat mult mai bine decât arată scorul. Îmi felicit băieții, deoarece au jucat contra uneia dintre cele mai bune echipe din campionatul German şi chiar din FIBA Eurochallenge Cup. Am vrut să transmitem un mesaj întregii Europe, să vadă că la Timişoara se muncește, se joacă un baschet bun şi nici o echipă ce vine aici să nu se aştepte la un meci uşor” a spus Jovanovic la finalul întâlnirii.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Ochiul Beiului, un colţ de natură scăldat în legende FOTO

Aşezată în judeţul Caraş, Ochiul Beiului se numără printre...

Sânzienele Sărbătoarea verii şi a bucuriei

Prilej de a sărbătorii soarele şi muncile agricole, bunăstarea...

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img