Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAquatim va deschide un centru de 75.000 de euro pentru micuţii curioşi....

Aquatim va deschide un centru de 75.000 de euro pentru micuţii curioşi. De une vine finanţarea

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Plin de experienţe inedite, aşa sună viitorul pentru micuţii din Timişoara, care vor învăţa toate secretele distribuţiei de apă, vor face exerimente inedite şi vor participa la concursuri de navomodelism, totul într-un centru nou, pe care Aquatim îl va construi cu finanţare din partea ING Bank.

Compania timişoreană a câştgat un concurs, la care a participat alături de Fundația Aquademica și Asociația Urban Survey. Ideea unui centru destinat copiilor a fost pe placul juraţilor care a ales proiectul timişorean dintre alte 51. În ceea ce priveşte centrul Aquapic, compania transmite că „acesta este destinat copiilor între 5 și 12 ani și va fi unul inedit, nu doar în Timișoara, ci și în vestul țării. La Aquapic, pe copii îi vor aștepta un mini-laborator de experimente chimice, instalații-joc care vor prezenta, interactiv, transportul apei în casă și în oraș, concursuri de navomodelism și multe alte activități interesante.” Proiectul va demara în această lună, iar investiţia în valoare de 75.000 de euro va fi finalizată în toamnă. Centrul care va fi amenajat în incinta fostei Uzine de Apă Industrială a Timişoarei va fi funcţional din luna octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...