Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Au rupt amenzi de zor! Polițiștii au acordat 900 de sancțiuni în trei zile. Vezi pentru ce!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În perioada 23 – 26 iunie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente. Astfel, au fost constatate 16 infracţiuni şi aplicate 870 de sancţiuni contravenţionale, 331 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 138 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Au fost sancţionaţi şi 88 de pietoni care nu au respectat prevederile legale.

Au fost reţinute în vederea suspendării 61 de permise de conducere ale şoferilor care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor şi vehiculelor, nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului sau au depăşit limitele legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum.  Au fost retrase 24 de certificate de înmatriculare.

Potrivit purtătorilor de cuvânt ai poliției, în zilele de week-end, poliţiştii se vor afla la datorie, desfăşurând activităţi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi/sau a unor substanţe şi produse stupefiante sau medicamente cu efecte similare acestora şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore