ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Fetiță de 8 ani, lovită de mașină în timp ce trecea strada în fugă. Vezi aici detalii!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La data de  26 iunie, poliţiştii Serviciului Rutier Timiş au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe strada Avram Imbroane din Timişoara. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că un tânăr de 22 de ani, din Timişoara, a condus un autoturism pe strada mai sus menţionată iar la un moment dat a surprins şi accidentat un pieton. În urma accidentului, pietonul, un minor de 17 ani, care era angajat în traversarea carosabilului prin loc nepermis, a fost rănit uşor.

În aceeaşi zi, la ora 22.00, poliţiştii municipiului Lugoj au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe strada Castanilor. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 56 de ani, din Lugoj, a condus un autoturism pe strada mai sus menţionată, iar la un moment dat a surprins şi accidentat un copil. În urma accidentului, minora de 8 ani, care traversa strada prin loc nepermis, a fost rănită uşor. În ambele cazuri, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

POLIŢIŞTII RECOMANDĂ:

-Traversaţi drumurile publice perpendicular pe axul acestora, numai prin locuri marcate sau/şi semnalizate cu indicatoare corespunzătoare: trecere de pietoni şi/sau semafor pentru pietoni!

-Înainte de a traversa asiguraţi-vă temeinic, uitându-vă în partea stângă şi apoi în cea dreaptă pentru a observa dacă puteţi traversa în siguranţă!

-Atenţie – în lipsa indicatoarelor ce vă permit să traversaţi ( trecerea de pietoni şi/sau semafor) pietonii nu au prioritate.

-După  coborârea  din  mijloacele  de  transport  în comun,  aşteptaţi  plecarea  acestora  din staţie şi apoi traversaţi, respectând regulile de circulaţie menţionate anterior!

-Nu traversaţi în fugă strada!

-Circulaţi numai pe trotuare, iar în lipsa acestora, pe poteci laterale sau pe partea stângă a drumului public – cât mai aproape de marginea sa!

-Nu traversaţi strada prin faţa sau spatele altor vehicule parcate pe stradă – în acest caz există posibilitatea ca ceilalţi conducători auto să nu vă observe şi în acest fel vă expuneţi unui risc major.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore