Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialFetiță de 8 ani, lovită de mașină în timp ce trecea strada...

Fetiță de 8 ani, lovită de mașină în timp ce trecea strada în fugă. Vezi aici detalii!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

La data de  26 iunie, poliţiştii Serviciului Rutier Timiş au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe strada Avram Imbroane din Timişoara. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că un tânăr de 22 de ani, din Timişoara, a condus un autoturism pe strada mai sus menţionată iar la un moment dat a surprins şi accidentat un pieton. În urma accidentului, pietonul, un minor de 17 ani, care era angajat în traversarea carosabilului prin loc nepermis, a fost rănit uşor.

În aceeaşi zi, la ora 22.00, poliţiştii municipiului Lugoj au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe strada Castanilor. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 56 de ani, din Lugoj, a condus un autoturism pe strada mai sus menţionată, iar la un moment dat a surprins şi accidentat un copil. În urma accidentului, minora de 8 ani, care traversa strada prin loc nepermis, a fost rănită uşor. În ambele cazuri, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

POLIŢIŞTII RECOMANDĂ:

-Traversaţi drumurile publice perpendicular pe axul acestora, numai prin locuri marcate sau/şi semnalizate cu indicatoare corespunzătoare: trecere de pietoni şi/sau semafor pentru pietoni!

-Înainte de a traversa asiguraţi-vă temeinic, uitându-vă în partea stângă şi apoi în cea dreaptă pentru a observa dacă puteţi traversa în siguranţă!

-Atenţie – în lipsa indicatoarelor ce vă permit să traversaţi ( trecerea de pietoni şi/sau semafor) pietonii nu au prioritate.

-După  coborârea  din  mijloacele  de  transport  în comun,  aşteptaţi  plecarea  acestora  din staţie şi apoi traversaţi, respectând regulile de circulaţie menţionate anterior!

-Nu traversaţi în fugă strada!

-Circulaţi numai pe trotuare, iar în lipsa acestora, pe poteci laterale sau pe partea stângă a drumului public – cât mai aproape de marginea sa!

-Nu traversaţi strada prin faţa sau spatele altor vehicule parcate pe stradă – în acest caz există posibilitatea ca ceilalţi conducători auto să nu vă observe şi în acest fel vă expuneţi unui risc major.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Accident grav pe Calea Șagului din Timișoara! O mașină a ajuns pe contrasens, a lovit doi pietoni și a distrus mai multe autoturisme

Un accident grav de circulație a avut loc în această după amiază pe Calea...

Doi scandalagii din Lugoj, cunoscuți de Poliție, recidivează! I-au furat banii și i-au spart telefonul unui bărbat

La nici o lună după ce au provocat un scandal la un botez din...