Robu atacă: „Consilierii care au plecat ieri din plen reprezintă Coaliția Împotriva Timișoarei”

- Advertisement -

După ce ieri, în plenul Consiliului Local, consilierii de la PSD au boicotat lista suplimentară de proiecte și s-au ridicat și au părăsit sala în mijlocul șendinței, primarul Nicolae Robu a ținut să dea o replică, așa cum ne-a obișnuit, pe Facebook. Astfel, edilul îi numește pe cei careu au plecat „Coaliția Împotriva Timișoarei”, și consideră că aceștia au suferit o înfrângere în Consiliul Local, deoarece din noua coaliție de dreapta, semnată acum câteva zile, au rămas 14 consilieri în sală, suficienți cât să asigure majoritate pentru o parte din proiectele de pe lista suplimentară.

COALIȚIA ÎMPOTRIVA TIMIȘOAREI

a suferit o nouă înfrangere în Consiliul Local

Asa cum era de așteptat, Coaliția Împotriva Timișoarei, creată în jurul PSD+PC (vezi Post Scriptum) a încercat în ședința de ieri a Consiliului Local să boicoteze proiecte importante ale Timișoarei. Din fericire, n-a reusit decât în foarte mică masură. Unul dintre proiectele țintite pt boicot a fost un proiect cu finanțare europeană aparținând Spitalului Municipal, ca să vedeți pâna unde se merge!
Coalitia de dreapta PNL+PDL+PNȚCD (partial)+PPDD(parȚial) a funcționat, însă, impecabil și tot ce a fost important s-a votat! Nu ne lăsăm! Proiectele Timișoarei trebuie să aibă prioritate absolută! Și facem să aibă, chiar dacă PSD nu vrea!

P.S. Coaliția împotriva Timișoarei = șapte consilieri PSD+doi consilieri PNTCD, renegați de organizația din care fac parte (Vocea Rusiei alias Bogdan Herzog și Vocea Ciuhandului alias Flavius Boncea)+un consilier PPDD (Lucian Taropa)+un consilier FDG (Elena Wolf)

robu facebook

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Cel mai lung cuvânt din limba română are 44 de litere. Tu poți să-l pronunți?

Cel mai lung cuvânt din limba română este "PNEUMONOULTRAMICROSCOPICSILICOVOLCANICONIOZA"....

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare