Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăRobu atacă: „Consilierii care au plecat ieri din plen reprezintă Coaliția Împotriva...

Robu atacă: „Consilierii care au plecat ieri din plen reprezintă Coaliția Împotriva Timișoarei”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După ce ieri, în plenul Consiliului Local, consilierii de la PSD au boicotat lista suplimentară de proiecte și s-au ridicat și au părăsit sala în mijlocul șendinței, primarul Nicolae Robu a ținut să dea o replică, așa cum ne-a obișnuit, pe Facebook. Astfel, edilul îi numește pe cei careu au plecat „Coaliția Împotriva Timișoarei”, și consideră că aceștia au suferit o înfrângere în Consiliul Local, deoarece din noua coaliție de dreapta, semnată acum câteva zile, au rămas 14 consilieri în sală, suficienți cât să asigure majoritate pentru o parte din proiectele de pe lista suplimentară.

COALIȚIA ÎMPOTRIVA TIMIȘOAREI

a suferit o nouă înfrangere în Consiliul Local

Asa cum era de așteptat, Coaliția Împotriva Timișoarei, creată în jurul PSD+PC (vezi Post Scriptum) a încercat în ședința de ieri a Consiliului Local să boicoteze proiecte importante ale Timișoarei. Din fericire, n-a reusit decât în foarte mică masură. Unul dintre proiectele țintite pt boicot a fost un proiect cu finanțare europeană aparținând Spitalului Municipal, ca să vedeți pâna unde se merge!
Coalitia de dreapta PNL+PDL+PNȚCD (partial)+PPDD(parȚial) a funcționat, însă, impecabil și tot ce a fost important s-a votat! Nu ne lăsăm! Proiectele Timișoarei trebuie să aibă prioritate absolută! Și facem să aibă, chiar dacă PSD nu vrea!

P.S. Coaliția împotriva Timișoarei = șapte consilieri PSD+doi consilieri PNTCD, renegați de organizația din care fac parte (Vocea Rusiei alias Bogdan Herzog și Vocea Ciuhandului alias Flavius Boncea)+un consilier PPDD (Lucian Taropa)+un consilier FDG (Elena Wolf)

robu facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare