AcasăStiriPoliticaRobu: Ponta trebuia să îl primească pe Tăriceanu în PSD, să se...

Robu: Ponta trebuia să îl primească pe Tăriceanu în PSD, să se joace ei împreună!

„O să vedeţi luni câţi vor merge mai departe alături de PSD. Tocmai minţile nelucide din PNL ar putea merge alături de PSD de luni încolo. Premierul Ponta, preşedintele PSD, ar fi trebuit să îl primească pe Tăriceanu în PSD, acolo să se joace ei împreună de-a USL-ul. Cea ce face este destul de curios şi asta îl descalifică pe Tăriceanu şi îmi pare foarte rău pentru că eu, pe acest om, chiar l-am crezut. Dar eu mă mai înşel cu oamenii cum m-am înşelat şi cu PSD-ul, pentru că eu sunt de prea bună credinţă şi nu imi închipui că interlocutorul meu e atât de parşiv. Nu toţi pesediştii sunt la fel! Şi în PSD sunt oameni care cred că PSD e altceva decât e în realitate, dar unii nu s-au prins încă, eu m-am prins deja”, a spus, vineri, Nicolae Robu – primarul Timişoarei.

Tăriceanu nu a vrut USL!

„Înainte de a se înființa USL şi mai apoi după ce s-a înfiinţat, Tăriceanu nu rata nicio ocazie să spună ce mare greşeală am făcut noi, ca partid, prin alianţa cu PSD-ul. Numai critici aducea! Foarte curios a fost faptul că a început să devină apărătorul USL tocmai atunci când noi am concluzionat că nu mai putem continua, că e malefic pentru noi. Atunci a început să fie apărătorul PSD” a descris Robu, comportamentul fostului premier din perioada 28 decembrie 2004 – 22 decembrie 2008.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente