„Nu abandonăm! Poli merge mai departe ca să ajungă în Liga I, din nou, peste un an”. Vezi cine spune asta!

- Advertisement -

„Sper să continue proiectul pentru că e o echipă în care autorităţiile şi-au pus mari speranţe. Eu cred că ar fi o mare greşeală dacă nu s-ar continua. Dacă mi se va cere să rămân o voi face cu plăcere, dar în condiţiile mele. Voi schimba lotul din temelii. Îmi voi aduce un preparator fizic, dar voi menţine staff-ul pe care-l am şi voi aduce ce jucători vreau eu şi domnul Timofte” declara Dan Alexa la finalul partidei cu Concordia Chiajna, partidă câştigată de elevii săi, dar la finalul căreia echipa a retrogradat în liga a II-a.

În acelaşi ton, Nicolae Robu, primarul oraşului de pe Bega a făcut astăzi o declaraţie care denotă faptul că are de gând să continue acest proiect. „Nu abandonăm! Vom continua, Poli merită susţinută în continuare şi trebuie să facem tot ceea ce ne stă în putinţă pentru ca echipa fanion a Timişoarei, a Timişului şi a Banatului, care e Poli şi nu poate fi alta, să ajungă înapoi în Liga I peste un an. Nu va fi uşor pentru că se schimbă şi sistemul competiţional, dar cred că avem datoria să suţinem noua Poli” a spus, vineri, edilul Timişoarei.

Ulterior, acesta postat pe Facebook, ceea ce, susţine el, a vrut să posteze joi dimineaţă pe celebra reea de socializare.

„MERGEM ÎNAINTE!
Ieri a fost o zi trista pentru orice iubitor adevărat de Poli. Noua Poli a retrogradat în Liga 2. Desigur, putem învinui jocurile trucate în mod evident, ca niciodată în toată istoria fotbalului românesc, putem învinui unii arbitri care ne-au nedreptăţit clar, dar n-avem voie să nu spunem răspicat, cu onestitate: DE FAPT, AM PICAT PE MÂNA NOASTRĂ! Pentru că atunci când un punct în plus te-ar fi salvat şi tu n-ai fost în stare să baţi acasă în retur NICIUNA dintre contracandidatele la retrogradare, ba cu unele chiar ai pierdut, nu mai ai dreptul să dai vina pe nimeni! Degeaba am bătut pe Dinamo, degeaba am făcut câte un egal cu Steaua şi Petrolul! Pe Corona, de exemplu, trebuia să o batem, măcar o dată! Dar acum, asta e istorie. N-o să stăm cu mâinile-n sân să ne lamentăm! Vom merge înainte!

Voi susţine în continuare NOUA POLI, cu tot ce voi putea şi din nou, ca întotdeauna, din tot sufletul! Tineţi aproape, dragi polişti adevăraţi! ÎMPREUNĂ, ÎMPREUNĂ PENTRU TIMIŞOARA, VOM REUŞI!

P.S. Text scris joi dimineaţa (22.05.2014)” a postat Nicolae Robu, cu puţin timp în urmă, pe Facebook.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență,...

Robu face sondaj pe Facebook privind plombarile pe ninsoare si ploaie

Primarul Timişoarei vrea să ştie: doriţi plombarea drumurilor chiar...

Primarul Timişoarei, sondaj pe Facebook privind limitarea pragului de zgomot

Peste 80% din aproximatv 1.800 de timişoreni s-au...

VIDEO Robu canta despre dusmani pe Facebook. Ce le transmite

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a postat pe Facebook un...

Din aceeași categorie

Categorii Populare