Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieMâine SE DESCHIDE circulaţia pe Podul Michelangelo! Noua configuraţie va fi gata...

Mâine SE DESCHIDE circulaţia pe Podul Michelangelo! Noua configuraţie va fi gata pentru trafic

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Coincidenţă sau nu, cu o singură zi rămasă până la alegerile europarlamentare, traficul rutier va fi reluat pe cel mai mare şantier deschis în ultimii ani în Timişoara. Asfaltul se toarnă de zor în noua configraţie rutieră a Pieţei Leonardo da Vinci, dar şi pe Podul Michelangelo, iar sâmbătă, 24 mai 2014, şoferii care traversează oraşul dinspre sud înspre nord, o vor putea face din nou, prin acest punct.

„Sunt şanse foarte mari ca mâine să fim în măsură să redeschidem traficul. Astăzi nu am apucat să merg pe teren, dar nu văd motive pentru care să nu se poată finaliza întrucât nu depindea decât de capacitatea staţiei de asfalt de a ne furniza materialul şi de condiţiile meteorologice. Vremea e bună, asfaltul este livrat exact la timp, drept urmare am speranţe că mâine deschidem circulaţia pe Michelangelo. La fel de bine nu cred că se necăjeşte cineva dacă nu se întâmplă asta mâine şi se mai aşteaptă câteva zile” a declarat primarul Nicolae Robu, vineri.

Chiar dacă duminică au loc alegerile pentru Parlamentul European, edilul susţine că „marea lansare” de mâine, cu doar o zi înainte, este o simplă coincidenţă. „Nu aveam termen să deschidem traficul până la alegeri. Se poate deschide şi luni, marţi sau miercuri. Totul depinde de anumiţi parametri, nicidecum de alegeri” a explicat Robu.

2 COMENTARII

  1. Vă recomand efectuarea unei recitiri a articolelor înainte de publicare pentru a evita apariţia numeroaselor typo-uri (cu titlu de exemplu, „Michelangel”, „sud-nerd”, „configraţie”, „trversează”).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare