Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

INCREDIBIL! Au aruncat jardinierele de pe Podul Michelangelo, în Bega, pentru că i-au enervat prietenele FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
nori împrăștiați
5.1 ° C
6.2 °
3.9 °
81 %
3.6kmh
40 %
mar
6 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
16 °

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona Podului Michelangelo au depistat, joi dimineața, în jurul orei 5:00, doi tineri care au aruncat trei jardiniere cu flori, aplasate pe balustrada podului, în canalul Bega. La apariția polițiștilor locali persoanele au fugit însă au fost urmăriţi şi reţinuţi după aproximativ 10 minute.

Este vorba despre S. Constantin de 17 ani, cetațean german și T. Flavius de 21 de ani cu domiciliul în Timişoara. Cei doi tineri au declarat poliţiştilor locali că au petrecut într-un local din Complexul Studenţesc, iar la plecare, în drum spere casă trecând peste Podul Michelangelo suparaţi şi nervoşi pe prietenele lor au aruncat jardinierele în apă.

Persoanele au fost reţinute şi predate Secţiei 1 de Poliţie a Municipiului Timişoara pentru cercetarea sub aspect penal conform art. 253 Cod Penal, urmând ca Primăria Timişoara să se constituie parte civilă pentru recuperarea prejudiciului.

”Asemenea aspecte au mai fost constatate, fapt pentru care facem apel la spiritul civic al cetăţenilor municipiului Timişoara de a aprecia şi a nu comite astfel de fapte” spune APELUL oamenilor legii.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare