Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timișorenii sunt întrebați care sunt PRIORITĂȚILE orașului. Vezi cum poți să-ți exprimi și tu OPINIA!

- Advertisement -

Aflat în concediu de odihnă în Spania, la Ibiza, primarul timișorean Nicolae Robu a demarat un nou sondaj pe Facebook, atât pe pagina sa oficială cât în grupul ”Împreună pentru Timișoara” pe care-l administrează.

Edilul cere timișorenilor să-și exprime părerile referitoare la prioritățile orașului Timișoara, Robu încercând să afle ce poate face, cel mai probabil, pentru a-i mulțumi pe un număr cât mai mare dintre cetățenii urbei de pe Bega.

Ajuns la numărul 28, sondajul inițiat de Robu, joi, la orele prânzului, arată astfel:
”Tema: Ce priorități necesită, în opinia dv., Timișoara?
Vă rog să-mi faceți cunoscut ce considerați dv. că trebuie făcut prioritar pentru Timișoara. Exprimați-vă opțiunile prin câte un comentariu sau, dacă ideea este deja postată de altcineva, printr-un Like la comentariul respectiv. Vă rog să nu repetați obiective deja propuse de altcineva și să fiți cat se poate de conciși (exemplu de exprimare: Centura Sud, Nou Racord la Autostradă, etc.)” a scris primarul Timișoarei pe rețeaua de socializare.

Pentru tine care este cea dintâi prioritate pentru orașul Timișoara?

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore