Nicolae Robu lansează o petiţie în grupul său Facebook! Cine o vede în afară de membrii grupului? Mai nimeni! Vezi ce vrea de la timişoreni

Date:

Aşa cum bine ştiu marea majoritate a timişorenilor, Primarul oraşului de pe Bega este un personaj foarte activ în mediul on-line, îndeosebi pe Facebook. În afara contului personal pe care-l păstoreşte, edilul de pe „Loga” are şi o pagină cu aproape 6.500 de aprecieri. În afară de cele două, edilul şi-a creat propriul grup „Împreună pentru Timişoara„, acolo unde chestionează timişorenii cu privire la diverse idei, impresii sau proiecte de-ale sale.

Tot pe acest grup se ţin şi „dezbateri” cu privire la diferite proiecte demarate sau în curs de demarare ale Primăriei Timişoara, însă Robu a „scăpat” astăzi cel de-al 15-lea sondaj pe care l-a numit „petiţie”. Ţinând cont de faptul că grupul respectiv nu numără cu mult peste 4.500 de membrii, acesta a cam dat-o în bară cu această petiţie, nefiind extrem de „publică”.

În afară de asta, „subiectul” petiţiei este legat de câteva obiective care nu intră în atribuţiile Primăriei Timişoara, ci a statului român, mai precis a Guvernului României. Edilul Capitalei Banatului vrea să afle de la timişoreni care din cele şapte proiecte majore ale oraşului, care necesită finanţare de la Bucureşti, sunt importante în vederea locuitorilor Timişoarei.

„Niciunul dintre Guvernele Ponta nu a dat NICIUN LEU de la bugetul centralizat al statului pentru proiectele Timişoarei. Lansăm aici petiţia „PENTRU TIMIŞOARA NOASTRĂ”, privind principalele obiective de interes pt timişoreni NEAFLATE în jurisdicţia Primăriei, ci ÎN JURISDICŢIA GUVERNULUI şi, prin urmare, realizabile doar de către Guvern. Clicuiţi, mai jos, casetele -oricâte- din stânga obiectivelor pe care le susţineţi” le solicită Robu membrilor grupului creat chiar de el.

Cele şapte proiecte sunt următoarele:
1. Centura Sud (între Drumul spre Lugoj şi Drumul spre Şag);
2. Centura Vest (între Drumul spre Arad şi Drumul spre Şag);
3. Spital Regional Ultramodern;
4. Racord la autostradă de la intersecţia Drum spre Arad – Drum spre Sânandrei;
5. Reabilitarea Gării de Nord;
6. Scoaterea căii ferate din centrul Timişoarei;
7. Reabilitarea Clădirii Operei/Teatrului Naţional.
8. Toate sunt importante!

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare