ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

„Ponta să spună cât a costat deplasarea la Eurovision şi cine a plătit”. Vezi cine cere asta!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„Weekend-ul trecut am văzut că Victor Ponta a utilizat, în scop electoral, un eveniment cum este Eurovisionul. Premierul şi-a permis să plece la Copenhaga pentru a pune într-o situaţie ridicolă reprezentanţii României la acest concurs. Aş dori ca Victor Viorel Ponta să facă publice sumele pe care le-a plătit pentru această deplasare şi mai ales cine a plătit”, a spus Tomac.

Preşedintele PMP susţine că din informaţiile sale, această deplasare a costat 40.000 de euro şi a fost în scop electoral. „Acţiunea a fost organizată de televiziunea publică. TVR se simte cât mai confortabil acţionând la comandă politică”, a mai spus Tomac, conform Mediafax.

Şeful Guvernului a plecat sâmbătă la Copenhaga, pentru a susţine echipa României la Eurovision, însă a susţinut că pentru deplasarea la Copenhaga nu a folosit bani de la bugetul de stat.

foto:libertatea.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore