FOTO Suparat pe ”dreapta” politica! A distrus corturile PNL, USR+ si PMP, la Timisoara

Un bărbat a fost depistat de polițiștii locali în timp ce distrugea corturile electorale aparținând partidelor PNL, USR PLUS și PMP, amplasate în Piața Libertății din Timișoara. În corturile cu pricina se strâng semnături pentru candidații la alegerile prezidențiale.

Polițiștii locali aflați în patrulare dis de dimineață în Piața Libertății, au depistat, în jurul orei 04:30, un bărbat care a vandalizat cele trei corturi electorale, amplasate în locația respectivă, aparținând partidelor PNL, USR și PMP.. Cel în cauză a fost observat cu ajutorul sistemului de supraveghere video care funcționează în zonă, fiind identificat în persoana lui C.F., în vârstă de 30 de ani, cu domiciliul în Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți.

Bărbatul a declarat că nu știe de ce a distrus corturile, că a încercat să vadă dacă are putere să le dărâme și că a consumat băuturi alcoolice. Acesta a mai spus că lucrează în Austria, fiind în concediu în România, și este în trecere prin Timișoara. Olteanul a fost predat polițiștilor de la Secția 1 în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

”Poliția Locală atrage atenția persoanelor certate cu legea să nu mai recurgă la gesturi care contravin normelor legale deoarece pot fi oricând identificați, pe raza municipiului Timișoara fiind amplasate camere de supraveghere în mai multe locații care au rolul de a-i depista pe cei care nu respectă actele normative în vigoare și pentru a conferi siguranță celorlalți cetățeni”, atrag atenția reprezentanții oamenilor legii.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img