ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

FOTO Centrul Timisoarei, ticsit cu noi cosuri de gunoi scumpe! Sunt si patru in 50 de metri

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Municipalitatea timișoreană a cumpărat peste 50 de coșuri de gunoi ”estetice” destinate zonelor pietonale din capitala Banatului. Acestea au costat peste 130.000 de lei fără TVA și provin din Marea Britanie, însă au fost amplasate la o distanță foarte scurtă unele față de altele, în Piața Victoriei.

Timișoara ”investește” în păstrarea curățeniei în zona centrală a orașului achiziționând peste 50 de coșuri de gunoi ”estetice” pentru amplasarea în zonele pietonale ale orașului. Problema este că, spre exemplu, în Piața Victoriei au fost amplasate coșuri de gunoi la distanțe foarte mici, existând situații în care poți întâlni și trei astfel de ”pubele” pe o distanță de numai 50 de metri.

”Au sosit coșurile de gunoi din zona centrală. Sunt aduse din Anglia. Mereu ne-a fost semnalat că nu sunt suficiente coșuri de gunoi în acest areal. Noul operator de salubrizare stradală a făcut comanda foarte prompt, dar a durat până ele au fost și livrate. 54 coșuri de gunoi stradale ne-au sosit și vor fi montate în perioada următoare”, a explicat, ieri, primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Valoarea noilor coșuri de gunoi, 54 la număr, este de 132.084 de lei, fără TVA! ”Acestea sunt coșuri specifice pentru zonele istorice, în stilul a ceea ce noi mai avem în zona centrală a orașului. Sperăm să fie suficiente. Cu toate că sunt o mulțime de oameni prezenți în zonă, totuși zona centrală este curată și ne străduim să o asigurăm o curățenie impecabilă”, a mai spus Robu, care a mai precizat că modelul noilor coşuri de gunoi a fost ales de reprezentanții Primăriei Timișoara, fără să-i țara în care sunt fabricate.

Noile coșuri de gunoi au fost amplasate în zona centrală a capitalei Banatului, chiar și în apropierea unor alte modele de coșuri de gunoi, cum e cazul celor existente deja în Piața Victoriei, fie din beton, fie din lume – în zona băncilor, astfel că se aunge ca pe o suprafață de circa 100-150 de metri pătrați să existe chiar și cinci coșuri de gunoi din ”soiuri” diferite.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore