Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Adevărata ciocolată elveţiană se serveşte vineri, la Swiss Corner. Happy Hour va fi dulceee… (P)

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă
Aşa cum şi-a obişnuit deja clienţii, magazinul Swiss Corner, situat în Piaţa Victoriei din Timişoara, îi aşteaptă pe cei ce îndrăgesc produsele originale elveţiene să îi treacă pragul.

Evenimentul Haapy Hour, de vineri, 4 octombrie 2013, lasă deoparte ceasurile şi poşetele de lux şi trece la ceea ce îndrăgesc mai mult şi mai mult copii, dar şi adulţii, pe lumea asta: ciocolata.

Eveninemtul ce va avea loc între orele 17:00 şi 19:00 va însemna o fină degustare de ciocolată. „Vineri avem dezlegare la ciocolată pentru toţi timişorenii. Aducem în atenţia prietenilor noştri o nouă marcă de ciocolată elveţiană în România: Alprose” a spus Cristina Ciocîrlie, managerul Swiss Corner.

Despre delicioasa ciocolată Alprose

Încă din 1957, în pitoreasca regiune Caslano, situată pe malul lacului din Lugano, ciocolatierii, adevaraţi maeştrii în această artă se dedică cu devotament creării şi producerii celei mai fine ciocolate.

Alprose e unul din cei mai mari producători de ciocolată din Elveţia. Cele 8.000 de tone de ciocolată produse anual sunt de primă calitate şi sunt produse în întregime în structurile acestora. Creaţile Alprose se bucură de stima cunoscătorilor din 35 de ţări răspândite în toată lumea.

„Pentru încântarea papilelor gustative ale fiecărui gurmand venim cu ciocolată, drajeuri şi praline. Sortimentele acoperă o paletă largă de gusturi, astfel, vă aşteptăm vineri, 4 octombrie 2013, la Happy Hour, între orele 17:00 şi 19:00, pentru a gusta ciocolata cu lapte, cu alune, cu migdale, cu stafide, cu căpşuni şi mascarpone, latte-machiato, cu orez expandat, cu caramel crocant şi multe altele” a mai adăugat Cristina Ciocîrlie.

Magazinul Swiss Corner poate fi vizitat on-line pe www.swiss-corner.ro, sau la faţa locului, unitatea comercială fiind amplasată în Timişoara, Piaţa Victoriei, la numărul 7 (vis-a-vis) de Catedrala Mitropolitană.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare