Începe Târgul de Paşti, ediţia a VII-a. Vezi ce surpriză au pregătit autorităţile în faţa Operei, pentru copii

Date:

În Piaţa Victoriei vor fi amplasate 45 de căsuţe unde se vor comercializa ouă încondeiate, dulciuri, cozonaci, pască, flori, icoane, decoraţiuni şi ornamente de sezon.

Pe platoul din faţa Operei Naţionale va fi amenajat un cuib cu ouă colorate şi iepuraşi. Copiii sunt aşteptaţi la Atelierul Iepuraşului, unde pot învăţa să încondeieze ouă, să realizeze felicitări cu specific pascal, să picteze ceramică şi să exerseze la roata olarului.

Anul acesta, municipalitatea a hotărât decorarea cu elemente pascale a încă două zone din oraş. Este vorba de Parcul Dacia şi de piaţa din faţa Şcolii Generale nr. 30, în zona Soarelui, unde vor fi 6 căsuţe cu produse de sezon.

Deschiderea Târgului de Paşti va avea loc sâmbătă, 5 aprilie 2014, începând cu ora 17:00, în Piaţa Victoriei, iar programul cuprinde un concert de muzică de promenadă cu Fanfara Big Band, în timp ce de la ora 17:30 Teatrul Merlin a pregătit pentru cei mici, şi nu numai, spectacolul „Ariciul”. Conceptul artistic al spectacolului este semnat de Dió Zoltán după o poveste de Benedek Elek.

Timişorenii şi nu numai sunt aşteptaţi între 5 şi 23 aprilie, în Piaţa Victoriei, la Târgul de Primăvară, pentru a se bucura împreună de Sărbătorile Pascale, să facă poze cu mascotele-iepuraş şi să ofere surprize celor dragi.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare