Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Începe Târgul de Paşti, ediţia a VII-a. Vezi ce surpriză au pregătit autorităţile în faţa Operei, pentru copii

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În Piaţa Victoriei vor fi amplasate 45 de căsuţe unde se vor comercializa ouă încondeiate, dulciuri, cozonaci, pască, flori, icoane, decoraţiuni şi ornamente de sezon.

Pe platoul din faţa Operei Naţionale va fi amenajat un cuib cu ouă colorate şi iepuraşi. Copiii sunt aşteptaţi la Atelierul Iepuraşului, unde pot învăţa să încondeieze ouă, să realizeze felicitări cu specific pascal, să picteze ceramică şi să exerseze la roata olarului.

Anul acesta, municipalitatea a hotărât decorarea cu elemente pascale a încă două zone din oraş. Este vorba de Parcul Dacia şi de piaţa din faţa Şcolii Generale nr. 30, în zona Soarelui, unde vor fi 6 căsuţe cu produse de sezon.

Deschiderea Târgului de Paşti va avea loc sâmbătă, 5 aprilie 2014, începând cu ora 17:00, în Piaţa Victoriei, iar programul cuprinde un concert de muzică de promenadă cu Fanfara Big Band, în timp ce de la ora 17:30 Teatrul Merlin a pregătit pentru cei mici, şi nu numai, spectacolul „Ariciul”. Conceptul artistic al spectacolului este semnat de Dió Zoltán după o poveste de Benedek Elek.

Timişorenii şi nu numai sunt aşteptaţi între 5 şi 23 aprilie, în Piaţa Victoriei, la Târgul de Primăvară, pentru a se bucura împreună de Sărbătorile Pascale, să facă poze cu mascotele-iepuraş şi să ofere surprize celor dragi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Targul de Craciun din Timisoara are patinoar uriaș! Vezi programul complet!

Târgul de Crăciun din Timişoara aduce, în acest an, un amplu program artistic pe...

FOTO Centrul Timisoarei, ticsit cu noi cosuri de gunoi scumpe! Sunt si patru in 50 de metri

Municipalitatea timișoreană a cumpărat peste 50 de coșuri de gunoi ”estetice” destinate zonelor pietonale...

Mandrie nationala: doua milioane de motoare TCe produse la uzina Dacia

Motiv de bucurie în ”curtea”, sau mai bine zis în fabrica celui mai mare...