Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primul interviu după arestarea „din greşeală” a lui Florin Ilie: N-am apucat să spun nimic, m-au arestat mascaţii EXCLUSIV VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
9.9 ° C
11.1 °
8.4 °
70 %
7.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °
mar
3 °

Unul dintre cei mai buni luptători timişoreni din istoria kickbox-ului, Florin Ilie, a fost ieri arestat „degeaba”, fapt constatat de poliţiştii timişoreni după câteva ore bune de audieri. „La IPJ Timiş a fost adusă o persoană de sex masculin pentru că ar fi agresat fizic poliţistul rutier şi ar fi condus autoturismul, însă, în bazele de date autoturismul figurează pe o altă persoană. Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate care este persoan care ar fi agresat fizic agentul Poliţiei Rutiere” a spus ieri după-masă Ionuţ Bocancea, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, recunoscând într-un fel confuzia făcută de poliţistul care l-a confundat pe Florin Ilie cu adevăratul făptaş.

Sportivul a rămas stupefiat de ceea ce i s-a întâmplat cu atât mai mult cu cât, la ora desfăşurării „acţiunii” acesta nici nu se afla în zonă, însă s-a „predat” pe mâna mascaţilor care-l căutau de zor în zona Girocului. „În jurul orei 13:00 am fost sunat de un prieten să ne întâlnim, să vorbească ceva cu mine. Ne-am întâlnit şi am plecat împreună în zona Girocului. Vroia să-mi spună ceva despre o altercaţie între un poliţist şi un civil. Ajungând acolo, nici nu am apucat să vorbesc cu nimeni, m-au arestat mascaţii direct” a spus Florin Ilie, imediat după încheierea audierilor, în exclusivitate pentru Vocea Timişului.

O altă persoană care a putut confirma faptul că Ilie nu se afla în locaţia unde a avut loc incidentul dintre poliţist şi bărbatul care este în continuare căutat, este Alin Fălcuşan, antrenorul luptătorului. „În jurul orelor 13:00 m-a întâlnit cu Florin Ilie, urmând ca la ora 14:00 să efectueze vizita medicală la Policlinica Sportivă. În urma unui telofon primit de Ilie, pentru a se întâlni cu un amic de-al său, mergem împreună, se întâlneşte cu amicul, iar ei doi au plecat mai departe. Aflu prin intermediul telefonului că Ilie a fost reţinut de Poliţie pentru că în jurul orei 13:10 s-ar fi întâmplat ceva. În acel moment noi eram deja de circa zece minute împreună. Era aproape imposibil să se întâmple acel <<ceva>>. Ulterior am aflat că Ilie ar fi lovit un poliţist, că şi-ar fi părăsit maşina, care de altfel nu este a lui, maşină în care s-ar fi găsit un echipament de antrenament (de box – n.r.). Lucrurile nu se leagă pentru că Ilie îşi ţine echipamentul la sală! Cert este că a fost o confuzie. Una gravă! Cert este că noi eram în local să luăm masa, iar noi la acea oră apărem pe camerele video din local. Acestea pot fi verificate şi se poate vedea că noi suntem acolo la ora întâmplării acestor evenimente” a declarat Fălcuşan pentru Vocea Timişului.

Vezi în interviul video ce părere are Alin Fălcuşan despre imaginea creată de poliişti, prin greşeala lor, şi impcatul negativ avut asupra sportivului şi asupra acestui sport în general.

Ilie nu renunţă la lupta de „revenire” chiar dacă a păţit unul dintre cele mai urâte episoade din viaţa sa. Luptătorul vrea să urce în ring pe data de 12 aprilie şi să învingă chiar dacă a împlinit deja 40 de ani. „Ne aflăm în perioada de vârf a pregătirii. Ilie mai are două săptămâni până la meci. Un meci pe care el îl aşteaptă foarte mult, Cred că va reuşi să demonstreze că el s-a pregătit pentru ring, că este într-o formă fizică foarte bună pentru vârsta lui. Fiind foarte bine pregătit fizic, nu-ţi poţi permite să calci în stânga sau în dreapta drumului de sportiv şi cu siguranţă îşi va dori să transmită un nou mesaj după acest meci” a spus antrenorul său, ALin Fălcuşan.

Vezi care este motivul pentru care Alin Fălcuşan spune că Florin Ilie poate ieși învingător din lupta pe care acesta o va avea la Reşiţa, pe data de 12 aprilie.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=vEDSQqYSiqI&feature=youtu.be]

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare