Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăExclusivEXCLUSIV Urmărire cu focuri de armă a poliţiştilor din Timişoara. Kickboxerul Florin...

EXCLUSIV Urmărire cu focuri de armă a poliţiştilor din Timişoara. Kickboxerul Florin Ilie a dat un cap în gură unui poliţist şi-a fugit

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Luptătorul timişorean Florin Ilie (40 de ani) are probleme cu legea din nou. Sportivul a fost oprit în trafic de poliţişti pentru un control de rutină. Acesta a coborât din autoturismul său personal, a lovit poliţistul cu capul în gură, după care a fugit cu maşina.

Oamenii legii au pornit de urgenţă în urmărirea sportivului, pe drum făcâd şi uz de armă, însă nu au reuişit să-l oprească. Urmărirea a început de la locul incidentului, mai exact pe Calea Şagului, iar poliţiştii aflaţi în misiune pe urmele lui Ilie au descoperit maşina acestuia, abandonată, în Zona fostului Plafar.

Sportivul (foto, dreapta), unul dintre cei mai buni luptători de kickbox ai Banatului, trebuia să revină în ringul de luptă, pe 12 aprilie 2014, în cadrul unei gale ce va avea loc la Reşiţa.

Sportivul s-a predat în urmă cu doar câteva minute.

1 COMENTARIU

  1. Tu ai fost cel care ai dat sfoară în ţară că Florin a lovit un poliţist, şi acum spui că poliţiştii au facut confuzie..ai tupeu să publici asta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare