Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nu avea permis de port-arma, dar se plimba cu pistolul la vedere pe un bulevard din Timisoara

- Advertisement -

Un timișorean a dost surprins de polițiștii locali, pe Bulevardul Regele Carol I, în timp ce se deplasa pe stradă, cu un pistol la vedere. Suspectul s-a dovedit a fi ”pistolar” fără a avea permis în acest sens.

Surpriză de proporții pentru polițiștii locali aflați în patrulare în cursul zilei de ieri, pe Bulevardul Regele Carol I. Oamenii legii au observat, în jurul orei 13:45, în fața magazinului de muzică din zonă, un bărbat care se plimba purtând la vedere un pistol. Trecând la legitimarea acestuia, s-a stabilit că este timișorean și că are 34 de ani, bărbatul neavând documente care să-i permită deținerea unei astfel de arme. Polițiștii locali au descoperit că pistolul este marca Ruger P 345, de culoare neagră, cu aer comprimat, bărbatul declarând că l-a achiziționat de la un magazin care ccomercializează articole de vânătoare și pescuit, în scop de autoapărare.

Cel în cauză a predat polițiștilor Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere a unei arme fără a avea permis în acest sens.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore