AcasăStiriSocial”Luna si bec” pe trotuarele de langa Piata Flavia, dupa raziile politistilor...

”Luna si bec” pe trotuarele de langa Piata Flavia, dupa raziile politistilor locali

Noi acțiuni ale polițiștilor locali din Timișoara au fost desfășurate în weekend în zona Pieței Flavia. Oamenii legii au aplicat sancțiuni, iar marfa a 28 de comercianți, expusă în mare parte pe trotuare, a fost ridicată în vederea confiscării.

Oamenii legii au efectuat și în acest weekend o acțiune în zona Pieței Flavia, atât sâmbătă cât și duminică, după ce în timpul săptămânii, miercuri, au mai efectuat verificări în locația respectivă, ceea ce s-a întâmplat și weekend-ul trecut. Scopul acestor acțiuni repetate este acela de a asana perimetrul de persoanele reclamate de cetățeni deoarece umplu trotuarele cu tot felul de vechituri, împiedicând circulația pietonilor care se deplasează spre piață și creează un aspect inestetic zonei, existând zeci de sesizări pe această linie.

Astfel, în cele două zile, polițiștii locali au acționat încă de la primele ore ale dimineții, depistând un număr de 28 de comercianți care, deși au posibilitatea să-și vândă obiectele în piață, le expun pe trotuar. Cei în cauză au fost sancționați conform HCL 321/2001, cu amenzi de până la 250 lei fiecare, iar bunurile au fost ridicate în vederea confiscării. ”Este vorba despre obiecte uzate precum îmbrăcăminte, încălțăminte, cărți, electronice și electrocasnice etc. În cursul săptămânii, miercuri, polițiștii locali au mai ridicat în vederea confiscării tot din zona respectivă 106 articole din aceleași categorii de la alți comercianți de ocazie. Poliția Locală atrage atenția comercianților care își expun spre vânzare mărfurile să respecte legislația în vigoare și să folosească zonele destinate acestui tip de comerț, acțiunile în zona respectivă continuând și în perioada următoare”, transmit reprezentanții oamenilor legii.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente