AcasăStiriSocialRazie în Timişoara, seara trecută! Ce nereguli au găsit poliţiştii în doar...

Razie în Timişoara, seara trecută! Ce nereguli au găsit poliţiştii în doar două ore?

Polițiștii rutieri, în acţiune seara trecută, la Timişoara! Timp de două ore polițiștii au verificat legalitatea documentelor și s-au făcut testări cu aparatul etilotest.

În cadrul acțiunii au fost verificate 125 de autovehicule, au fost legitimate 136 de persoane, au fost verificate 28 de auto străine și mopede și au fost efectuate 45 de testări cu aparatul etilotest.

Polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 1500 de lei.

Totodată, polițiștii au reținut şi un permis de conducere, unui tânăr care conducea un atv sub influența băuturilor alcoolice.

Acțiunea a avut un caracter preventiv, polițiștii urmărind ca cetățenii să înțeleagă că un comportament responsabil în trafic reprezintă elementul de bază al siguranței rutiere”, transmit reprezentanţii IPJ Timiş.

În primele 6 luni ale anului 2021 au avut loc 51 de accidente rutiere soldate cu 17 persoane decedate și 40 rănite grav, comparativ cu perioada similară a anului trecut când s-au produs 79 de accidente de circulație soldate cu 27 de persoane decedate și 63 rănite grav.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Ioana Danciu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente