AcasăStiriEvenimentAproape 200 de amenzi și 6 permise de conducere, reținute de polițiști,...

Aproape 200 de amenzi și 6 permise de conducere, reținute de polițiști, în doar cinci ore!

Acțiune a polițiștilor rutieri în această dimineață, pe raza județului Timiș!

În intervalul orar 07-12 poliţiştii au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, poliţiştii au acționat cu 10 radare, au controlat 210 autovehicule și aplicat 184 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 580.000 de lei, pentru nerespectarea normelor rutiere, 153 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

Totodată au fost reţinute și 6 permise de conducere, dintre care 4 pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, unul pentru efectuarea unei depășiri neregulamentare și altul pentru o altă abatere rutieră.

În zilele următoare, poliţiştii vor desfăşura în continuare acţiuni punctuale pentru reducerea riscului rutier pe drumurile publice.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Ioana Danciu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente