țigări-de-contrabandă06

Vineri, 14 noiembrie 2014, în jurul orei 6:45, poliţiştii de frontieră specializati în combaterea infracţionalităţii transfrontaliere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră Române şi Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara au desfăşurat o acţiune complexă care a avut ca scop combaterea contrabandei cu produse accizabile.

Oamenii legii au verificat mai multe mijloace de transport care se deplasau pe ruta Arad – Timişoara, ocazie cu care a fost oprit în trafic si un TIR înmatriculat în Bulgaria, care era condus de un cetăţean român.

În urma controlului fizic efectuat asupra mijlocului de transport, in remorca automarfarului au fost descoperite peste 150.000 pachete ţigări marca ”Marble”, netimbrate. Valoarea bunurilor este de aproximativ 300.000 euro.

În cauză sunt continuate cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi pentru a se stabili întreaga activitate infracţională, urmând ca la finalizarea verificărilor să fie luate măsurile legale ce se impun. Întreaga cantitate de ţigări şi mijlocul de transport au fost ridicate în vederea confiscării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.