ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

4.000 de timișoreni au strigat la unison: Jos comunismul, jos Ponta! Protestul de vineri, în ton cu cele din țară FOTO/VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mii de timișoreni au răspuns prezent la cel de-al doilea protest organizat în ultima săptămână în capitala banatului. Aceștia au ieșit în stradă pentru a cere guvernulu libertatea de vot atât pentru românii din țară cât și pentru cei plecați peste hotare.

La microfonul de unde s-a vorbit, în fața Operei Române, au vorbit pe rând mai multe persoane, mai puțin cunoscute, de la studenți, la oameni simpli, din Moldova sau Oltenia, dar și profesorul timișorean Marcel Tolcea, sau organizatorul protestului de săptămâna trecută, care chiar a cântat o melodie.

Miile de suflete au scandat de la ”Jos comunismul!”, ”Jos Ponta!”, ”Libertate, libertate!” sau ”În turul doi ne luăm țara înapoi”, ”Ponta nu uita, Timişoara nu te vrea”, până la ”Vreau o ţară ca afară”. De asemenea, beneficiind de o sonorizare excelentă, mult peste cea de sâmbăta trecută, timișorenii au cântat melodia ”Andri Popa” a celor de la Phoenix, sau Timișoara, piesă semnată Pro Musica. La cerea publicului s-a cântat și ”Imnul Golanilor”, apărut la Revoluția din 1989. După ora 19:00, adică la mai bine de-o oră de la începutul acestui protest, cei prezenți în centrul Timișoarei au început să cânte ”Santa Klaus is comming to town”, solistul care interpreta piesa modificând versurile în timpul refrenului în ”Iohannis Klaus is comming to town”, fapt gustat din plin de mulțimea adunată în fața Operei Române.

Deși organizatorii au tot încercat să ”provoace” publicul să cânte sau să scandeze lozinci care să nu aibă legătură directă cu actuala Putere, fie că amintim Partidul Social Democrat, fie că-l pomenim pe premierul Victor Ponta, de cele mai multe ori, protestatarii nu lăsau să treacă mai mult de 2-3 minute fără a scanda anti-Ponta.

Chiar dacă o parte din presa locală, aservită PSD-ului, a încercat să ”bage strâmbe”, asemeni cum se va întâmpla și cu cea națională, ”prinzând” pe cine știe cine că ”plătește” protestatarii, timișorenii și nu numai ei, au fost capabili să vadă câți oameni au fost în Piața Victoriei, dar și să audă ceea ce s-a scandat!

Acțiuni similare de protest au avut loc și la Cluj, Sibiu, Bucureşti, Iaşi sau Constanţa.

[responsive_youtube

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore