Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Accident în zona Andrei Șaguna, după ce un șofer a trecut pe roșu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Accident de circulație, miercuri după-amiază, în zona Andrei Șaguna din Timișoara. Două mașini au fost avariate după ce un șofer nu a respectat culoarea roșie a semaforului.

Potrivit polițiștilor, vinovat pentru producerea accidentului este șoferul unui autoturism de teren, care circula pe strada Andrei Șaguna, dinspre Fabrica de Bere, spre zona Modern. În intersecția străzilor Andrei Șaguna și Iuliu Grozăvescu, șoferul autoturismului de teren nu a respectat culoarea roșie a semaforului și și-a continuat drumul.

Autoturismul în care se afla a fost lovit de către un Opel, al cărui șofer circula regulamentar pe strada Iuliu Grozescu și a vrut să vireze la stânga pe strada Andrei Șaguna.

Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, ambele mașini fiind avariate. Șoferul autoturismului de teren s-a ales cu o amendă de 630 de lei și cu permisul suspendat.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=cAfVdZunuLU&feature=youtu.be]

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare