AcasăStiriEvenimentBalul Primăverii de la HEAVEN, o ȚEAPĂ grosolană! Ce FALS a ”regizat”...

Balul Primăverii de la HEAVEN, o ȚEAPĂ grosolană! Ce FALS a ”regizat” clubul și ce spune INVITATUL special

Clubul Heaven din Timișoara a tras o țeapă de zile mari fanilor muzicii rap din capitala Banatului. Reprezentanții celebrului local din apropierea Complexului Studențesc au anunțat cu câteva zile în urmă că vor organiza un show de zile mari, denumit Balul Primăverii, anunțându-l drept ”cap de afiș” pe rapper-ul bănățean NANE.

Evenimentul fusese programat, conform ”detaliilor” de pe biletele puse în vânzare cu câteva zile în urmă, pe data de 11 martie, cu începere de la ora 18:00 (vezi foto). Clubul Heaven a menționat pe bilete că invitatul special al acestui eveniment ar fi rapper-ul NANE, însă acesta susține că acest lucru nu se va întâmpla.

”În primul rând, toate concertele mele SE ANUNȚĂ pe PAGINA MEA de Facebook!”, a scris muzicianul pe pagina sa oficială de pe rețeaua de socializare. Artistul născut la Orșova s-a arătat extrem de deranjat de modalitatea în care clubul Heaven își face reclamă falsă. ”Cică… trebuia să am o cântare la Timișoara, iar, înainte de rezolvarea tuturor aspectelor, organizatorul a pus biletele la vânzare; în avans”, a explicat NANE, acesta precizând că: ”acest show NU VA AVEA LOC, fiindcă nu l-am confirmat”.

În plus, cântărețul își îndeamnă fanii care au fost înșelați de clubul timișorean să-și ceară înapoi banii dați pe bilete. ”Vă îndemn să vă cereți banii înapoi, mai ales că și astăzi, la câteva zile după ce am picat de acord că show-ul NU se va desfășura, biletele ÎNCĂ (?!!!) sunt la vânzare”, a postat NANE pe Facebook.

”Urăsc din tot sufletul situațiile de genul și oamenii neserioși. În acest moment, lucrăm la turneul ‪#‎plecatdeacasă‬ și vă garantez că vom ajunge și în Timișoara”, și-a asigurat NANE fanii din capitala Banatului, care au rămas cu un gust amar după țeapa dată de clubul Heaven. ”E trist că se întâmplă astfel de «spectacole». Reprezentanții clubului ar trebui să-și ceară scuze public pentru ceea ce-au făcut. Din nefericire, sunt convins că nimeni nu va face nimic în acest sens, ba mai mult, în stilul caracteristic, vor trece peste acest fals ca și când nimic nu s-a întâmplat și își vor vedea pe mai departe de treabă, mai ales că nu va lua nimeni măsuri împotriva acestor profitori”, ne-a declarat Alex, unul dintre fanii NANE din Timișoara, după ce a plătit câteva bilete pentru acest eveniment, doar pentru a asista la concertul rapper-ului.

Balul Primăverii de la HEAVEN
VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente