ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Balul Primăverii de la HEAVEN, o ȚEAPĂ grosolană! Ce FALS a ”regizat” clubul și ce spune INVITATUL special

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Clubul Heaven din Timișoara a tras o țeapă de zile mari fanilor muzicii rap din capitala Banatului. Reprezentanții celebrului local din apropierea Complexului Studențesc au anunțat cu câteva zile în urmă că vor organiza un show de zile mari, denumit Balul Primăverii, anunțându-l drept ”cap de afiș” pe rapper-ul bănățean NANE.

Evenimentul fusese programat, conform ”detaliilor” de pe biletele puse în vânzare cu câteva zile în urmă, pe data de 11 martie, cu începere de la ora 18:00 (vezi foto). Clubul Heaven a menționat pe bilete că invitatul special al acestui eveniment ar fi rapper-ul NANE, însă acesta susține că acest lucru nu se va întâmpla.

”În primul rând, toate concertele mele SE ANUNȚĂ pe PAGINA MEA de Facebook!”, a scris muzicianul pe pagina sa oficială de pe rețeaua de socializare. Artistul născut la Orșova s-a arătat extrem de deranjat de modalitatea în care clubul Heaven își face reclamă falsă. ”Cică… trebuia să am o cântare la Timișoara, iar, înainte de rezolvarea tuturor aspectelor, organizatorul a pus biletele la vânzare; în avans”, a explicat NANE, acesta precizând că: ”acest show NU VA AVEA LOC, fiindcă nu l-am confirmat”.

În plus, cântărețul își îndeamnă fanii care au fost înșelați de clubul timișorean să-și ceară înapoi banii dați pe bilete. ”Vă îndemn să vă cereți banii înapoi, mai ales că și astăzi, la câteva zile după ce am picat de acord că show-ul NU se va desfășura, biletele ÎNCĂ (?!!!) sunt la vânzare”, a postat NANE pe Facebook.

”Urăsc din tot sufletul situațiile de genul și oamenii neserioși. În acest moment, lucrăm la turneul ‪#‎plecatdeacasă‬ și vă garantez că vom ajunge și în Timișoara”, și-a asigurat NANE fanii din capitala Banatului, care au rămas cu un gust amar după țeapa dată de clubul Heaven. ”E trist că se întâmplă astfel de «spectacole». Reprezentanții clubului ar trebui să-și ceară scuze public pentru ceea ce-au făcut. Din nefericire, sunt convins că nimeni nu va face nimic în acest sens, ba mai mult, în stilul caracteristic, vor trece peste acest fals ca și când nimic nu s-a întâmplat și își vor vedea pe mai departe de treabă, mai ales că nu va lua nimeni măsuri împotriva acestor profitori”, ne-a declarat Alex, unul dintre fanii NANE din Timișoara, după ce a plătit câteva bilete pentru acest eveniment, doar pentru a asista la concertul rapper-ului.

Balul Primăverii de la HEAVEN
- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore