Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Izul anilor `90 cu SymPhoenix

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Spectacolul îşi propune evidenţierea unei legături deosebit exprimată muzical între ethno-rock-ul care a transformat proiectul Phoenix în unicat, între muzica brută cu adânci rădăcini în folclorul arhaic românesc interpretată prin mijloace moderne, pe de o parte, şi căldura muzicii clasice, pe de altă parte. Phoenix, cunoscută în Occident ca Transsylvania-Phoenix, este o formație românească de muzică rock, înființată în 1962, la Timișoara.A fost deschizătoare de drumuri în muzică adresată publicului larg în România celei de a două jumătăți a secolului XX.
Concertul se va derula alături de Momentum Orchestră şi Corul Momentu, sub bagheta dirijorului Vlad Mateescu, vor urca pe scenă invitaţii Adrian Naidin, Cristina Kiseleff şi Tavi Colen. Evenimentul va avea loc pe data de 21 decembrie în cadrul Sălii Constantin Jude, începând cu orele 20:00.Biletele se găsesc pe MyTicket.ro, în reţeaua magazinelor Diverta, la Opera Română din Timişoara şi în ziua spectacolului la sala Constantin Jude. Preţul biletelor este de 100 lei (categoria 1), 75 lei (categoria 2) şi 50 lei (categoria 3). Biletele din categoria 1 vor fi însoţite de un CD cadou din partea formaţiei Phoenix.

[responsive_youtube

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare