Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Femeile Democrat Liberale au trezit zâmbete pe chipurile micuţilor

- Advertisement -

Ca în fiecare an, în seara de 5 decembrie, Organizația de Femei a Partidului Democrat Liberal Timișoara aduce zâmbete şi bucurie în ochii copiilor, ajutându-l pe Moș Nicolae să împartă cadouri dulci micuților.

În așteptarea lui Moș Nicolae, 200 de copii au urmărit un spectacol din care n-au lipsit concursurile de dans, cântecele, jocurile, piesa de teatru de păpuși – ”Peștișorul de aur” și, bineînțeles, distracția și voia bună. La finalul spectacolului, peștișorul  le-a îndeplinit dorința  și  l-a adus pe Moș Nicolae în mijlocul lor, care a dăruit fiecăruia dintre ei  pachetelele cu dulciuri.

La eveniment au participat alături de copii, părinţi şi bunici, liderii Partidului Democrat Liberal din Timiș: președintele organizației județene, Constantin Ostaficiuc, președintele organizației municipale, Cornel Sămărtinean, deputatul PDL, Alin Popoviciu si bineinteles, organizatorul evenimentului, președintele organizației de femei, Alina Tîrziu.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore