Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentPaula Seling colinda in Ajunul Craciunului la Timisoara

Paula Seling colinda in Ajunul Craciunului la Timisoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Paula Seling vă aduce la Timișoara concertul ”Colindăm, Colindăm”, luni, 23 decembrie 2019, de la ora 19:00, la sala Capitoil a Filarmonicii de Stat.

Colinde tradiționale, cântece de Sărbători – o gală oferită de Paula Seling cu vocea sa excepțională, un spectacol despre bucuria sărbătorilor în familie, despre a dărui și a iubi.

Veți avea ocazia să o ascultați pe Paula Seling, în Ajunul Crăciunului, într-un spectacol care aduce liniștea și emoția în suflet și ne reamintește de înțelepciunea aflată în cele mai frumoase Cântece de Sărbători.

Biletele la concert se găsesc în format electronic, AICI, sau în format fizic de la următoarele puncte de vânzare iabilet: Flanco Timișoara – Shopping City, Cărturești Mercy Timișoara, Cărturești Timișoara Mall, Diverta Eugen Barbu, The Uman Shop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare