Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentConcert hip-hop cu Phunk B, la Timisoara

Concert hip-hop cu Phunk B, la Timisoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Phunk B revine în Clubul Capcana pentru un concert 100% hip-hop pentru fanii din Timișoara. Concertul a fost programat pentru sâmbătă, 7 martie 2020.

Phunk B este un cântăreț și compozitor român de hip hop, cunoscut și apreciat pentru muzica sa plină de sens, umor și motivație. Spectacolele Phunk B sunt caracterizate de voie buna, energie, chef de glume și distracție și sunt adesea însoțite de invitați speciali sau prieteni ai artistului.

Concertul de sâmbătă, 7 martie 2020, din clubul Capcana îi va aduce pe aceeași scenă pe Phunk B, DJ Flamă, Mimi și Gemini JAXX, evenimentul având ca oră de debut ora 21:00.

Accesul la eveniment costă 20 lei, iar biletele se pot achiziționa doar în seara concertului. Mai multe detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare